IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси латина: Тя е Салма Хайек и блясъкът е в кръвта ѝ

10 ноември 2022 12 30

И очевидно по роклята ѝ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек е точно това, което се описва в социалните мрежи – истинско произведение на изкуството. Ще признаем, че нейните думи бяха насочени към роклята, която скоро носи на червения килим, но ние съвсем спокойно можем да ги припишем и на самата актриса и перфектната ѝ визия.

През изминалия уикенд холивудската легенда присъства на галавечерта Lacma Art and Film, за която пристигна в един от най-бляскавите си тоалети до днес. 56-годишната Хайек прикова погледите към себе си, носейки инкрустирана с кристали рокля на Gucci със зелено-розов омбре ефект, която чудесно описваше фигурата ѝ. Облеклото, прилепнало по извивките, беше с колан на талията и розова подплата на бюста, която се комбинираше чудесно с подгъва на полата. Съчета визията с подходящи ръкавици и бижута в диаманти от Rahaminov.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Салма, вечната икона на красотата, носеше кафявите си кичури разделени в центъра и леко разрошени, докато поразителните ѝ черти бяха подсилени с бляскав слой грим, наситен с руж. Актрисата се усмихваше широко на камерите, очевидно доволна от присъствието си на червения килим.

Хайек се появи на галата заедно с дългогодишния си съпруг Франсоа-Анри Пино, който заложи на класически изчистен черен смокинг с бяла риза. Актрисата публикува няколко снимки в социалните мрежи, радвайки феновете с визията си. Благодари на дизайнера от Gucci Алесандро Мишеле за роклята и ръкавиците както на английски, така и на испански език.

Както и ние, така и голяма част от звездните приятели на Хайек не успяха да сдържат емоциите си при вида на снимките. Джейсън Момоа остави в коментарите три сърца, а Ванеса Хъджинс написа: „Прекрасна, както винаги“. Наоми Кембъл пък остана без думи и затова коментира само с три емотиконки на огън.

Появата на Салма на червения килим идва след доста заети няколко месеца. Филмите ѝ Puss in Boots: The Last Wish и Magic Mike: Last Dance очакват дати за премиера, а Without Blood, където е режисирана от Анджелина Джоли, вече е в завършен вид и се обработва.

Наскоро Хайек отбеляза Деня на мъртвите – празник, отбелязван в първите два дни на ноември в Мексико и други страни от Латинска Америка. Това е един вид пищна задушница, на която след увеселения и карнавални шествия в града и на специално украсените гробища, в домовете на покойниците или по заведения се събират семействата и приятелите на починалите, за да ги споменат.

За празника Салма показа своя красив цветен олтар, направен в дома ѝ. Цветната експозиция от оранжеви и лилави гирлянди беше акцентирана с цветни хартиени ветрила, укулеле и десетки рамкирани снимки и колажи, изобразяващи членове на семейството и приятели, които са починали, но не са забравени.

Анджелина Джоли отново в тандем със Салма Хайек

Салма Хайек сподели зашеметяващи снимки с дъщеря си Валентина

„Споделям с вас олтара си за Деня на мъртвите“, написа актрисата на испански. Феновете веднага я поздравиха, че не забравя мексиканските си корени, въпреки дългото ѝ пребиваване в САЩ и работата ѝ в Холивуд.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари