IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Салма Хайек и Ема Уотсън с прекрасни рокли

19 септември 2022 14 30

Двете впечатлиха на червения килим

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Прозрачните рокли са тук, за да останат!

Това ни беше доказано и от Седмицата на модата в Ню Йорк, където въпросните дизайни доминираха на подиума. Да не говорим, че знаменитостите и дизайнерите продължават да следват тенденцията, като Салма Хайек и Ема Уотсън са последните, които го направиха. Преди няколко дни и двете присъстваха на първата по рода си вечеря Caring for Women, организирана от фондацията Kering.

За събитието Хайек носеше впечатляваща черна рокля на Gucci без презрамки с разпръснати детайли от кристали и прозрачна пола. Голям шал и чанта, изработени от настърган шифон, придружаваха роклята, която беше допълнена и от диамантено колие и впечатляващи обеци. Косата на актрисата беше прибрана във висок и обемен кок, увит с черна лента. За лицето, Хайек избра прасковени тонове за очите, бузите и устните.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

По време на събитието звездата изнесе пламенна реч относно каузата. „Събираме се, за да създадем семейство... общност... движение, което казва, че насилието срещу жени трябва да бъде спряно. И знам, че това ще стане. Защото чувствам силата в тази стая. Това е мечтата. Вие я правите реалност. И няма да спрем дотук“, каза тя от сцената.

Един от хората, които изслушаха внимателно думите на Хайек, беше колежката ѝ Ема Уотсън, която също впечатли на червения килим. Завръщайки се към светлината на прожекторите след дълга почивка, актрисата от „Хари Потър“ също заложи на елегантен дизайн и стилни аксесоари за специалното събитие.

Роклята ѝ от Alexander McQueen с високо деколте и гол гръб, беше направена от сложна дантела на цветя и съдържаше различни изрезки в средната част и областта на раменете. Полата с вълни имаше изпъкнал подгъв, който позволяваше на черните токчета на платформа да се показват леко. Черен клъч с шипове, блейзър и бижута от различни метали завършиха визията.

Уотсън носеше косата си в нисък кок и запази грима си до минимум, избирайки сияйна кожа и леко крилата очна линия.

Ема Уотсън

Снимка: Getty Images

Звездното събитие се проведе в Ню Йорк и привлече известни имена като Карли Клос, Джоди Търнър-Смит, Жизел Бюндхен, Самюел Л. Джаксън и много други. Андерсън Купър беше домакин на вечерта, а фондацията Kering предлага помощ на жени, засегнати от насилие, основано на пола, както и набира средства за партньорски организации като Националната мрежа за прекратяване на домашното насилие, Ms. Foundation for Women и Global Fund for Women.

Събитието успя да събере повече от 3 милиона долара в подкрепа на различните организации. Фондацията Kering пък се бори срещу насилието над жени, като подкрепя оцелелите от домашно насилие, предприемайки различни действия, за да се спре тормозът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )