IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клаудия Шифър посрещна 53-ия си рожден ден в Гърция по цветен бански

29 август 2023 16 30

Красавицата ни припомни защо има статут на супермодел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Клаудия Шифър влезе в Instagram, след рождения си ден на 25 август, за да ни припомни, че тя е една от малкото неостаряващи красавици, които имат статут на супермодели. Немската блондинка демонстрира разкошен цветен бански от две части, както и сладък момент, в който пеперуда каца на ръката й.

Клаудия посрещна рождения си ден на идилична почивка в Гърция. Култовата красавица сподели и кадри, на които видимо не носи грим, но външният й вид е все така впечатляващ.

На една от снимките Шифър стои до маса с балони за рожден ден, изписващи "Честит рожден ден“ над главата й. А на друга тя позира на веранда, а зад нея се виждат море и зеленина. Трета снимка пък показва семплата шоколадова торта на Клаудия за нейния празник.

„Празнуване в гръцкия рай, с участието на специален приятел, който дойде да ми честити рождения ден“, озаглави тя публикацията си от 27 август, заедно с емотикони с пеперуда и сърце. Постът на Клаудия предизвика еуфория сред много от нейните 1.9 милиона фенове, които й честитиха, като една от тях беше и самата Наоми Кембъл - дългогодишна приятелка и колежка на Шифър.

Друга именита красавица, която честити рождения ден на Клаудия беше супермоделът Линда Еванджелиста, която написа "Честит, честит рожден ден, Клаудия“, заедно с ред редуващи се черни сърца и червени балони. Певицата на New Rules Дуа Липа също се включи с пожелания за рожден ден. „Красива богиня и нейната вълшебна пеперуда. Честит рожден ден, кралице Клаудия!"

Клаудия разказа за опита си в остаряването в интервю от 2020 г., когато навърши 50 години. Тя сподели: „Вярвам, че възрастта трябва да се празнува и почита“, каза тя тогава.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари