IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър – 17-годишната Клаудия Шифър в Париж

6 януари 2023 10 30

Моделът показа една от първите си фотосесии

БГНЕС

БГНЕС

Клаудия Шифър започва новата година с ретроспективни кадри от старта на своята кариера. Една от най-красивите модни икони показа как е изглеждала на 17, разхождайки се из улиците на френската столица.

„17-годишна в Париж. Сама съм си стилист, облечена с роклята на Кристиан Диор на мама. Все още я нося и до ден днешен“, написа тя в социалните мрежи.

Шифър е споделила четири черно-бели кадъра. На тях, освен с модела, взет от гардероба на нейната майка, тя позира с черно палто, декорирано с пухчета.

Към визията на Клаудия има и шапка с широка периферия, под която тя е вързала косата си небрежно, оставяйки няколко падащи кичура.

Днес блондинката, която е една от емблематичните модели на така нареченото „Златно поколение“, вече не е тийнейджърка. Макар и на 53, тя поддържа перфектната си фигура и продължава да вдъхновява хиляди жени със своите стил и излъчване пред камерата.

Преди броени дни, по случай настъпването на 2023-а, тя качи още ретро снимки, на които е със свои колежки от модния подиум.

Клаудия Шифър си почива в Гърция

Секси на 51: Клаудия Шифър показа невероятната си фигура по бански

Клаудия Шифър и мъжът ѝ с рядка поява на червения килим

Шифър отдаде почит към Пеле

Клаудия е доста активна в социалните мрежи. След новината за кончината на великия футболист Пеле, тя не пропусна да сподели с какво ще го запомни. Оказва се, че моделът се интересува от футбол и дори се е срещала с легендарния бразилски футболист няколко пъти през годините.

Животът на Пеле извън терена: Толкова колоритен, колкото и прочутата му кариера

„Имах късмета да срещна Пеле и заедно изнесохме Световната купа, за да започнем турнир 06. За мен беше чест да го имам до мен, превеждайки ме през такъв важен момент. Моите съболезнования на семейството и приятелите му“, написа тя във Facebook в края на 2022 г.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари