IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на слухове за развод: Кейт Мидълтън напусна Лондон с децата?

30 август 2023 14 30

Наред ли е всичко в кралското семейство...

Снимка: Getty Images

Не стихват слуховете, че има проблеми в брака на Меган Маркъл и принц Хари, а на този фон се заговори за раздор и в семейството на по-големия му брат - принц Уилям.

Британските медии съобщиха, че Кейт Мидълтън и съпругът ѝ са пред развод, след като престолонаследникът бил спипан на ергенско парти в модерен клуб. Твърди се, че в отговор на това, Кейт е предприела отчаяна стъпка и е посетила предполагаемата любовница на съпруга си.

Седмица по-късно тя обяви, че заминава за Балморал с трите си деца, за да прекара време с роднини и да обсъди бъдещето със съпруга си.

Въпреки че всяка година семейството почива в Шотландия, този път Кейт замина малко по-рано от планираното. Уилям трябваше да отмени плановете си и да последва жена си.

В Балморал те ще отседнат в Tam Na Gar Cottage, тъй като не обичат да живеят в главния замък. Експертите смятат, че пътуването ще бъде лечебно за двойката, защото там са прекарали най-хубавите си дни заедно.

Още през изминалата година се заговори, че Уилям има паралелни връзки по време на брака си. Любопитното беше, че всъщност съпругата му Кейт знаела за това. За предполагаема любовница бе спрягана Роуз Ханбъри, която е съпруга на Дейвид Роксавидж. Роуз има три деца и е съседка на кралското семейство в Норфолк.

Според експерти, Кейт била съгласна Уилям да има друга връзка, в която да реализира всичките си желания, които обаче не били свързани с емоции. 

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари