IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без филъри и силикон: Марго Роби показа невероятната си фигура в цял бански

31 август 2023 12 30

Актрисата и съпругът й се радват на заслужена почивка в Гърция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марго Роби се появи на гръцки плаж в изрязан цял бял бански костюм, демонстрирайки перфектната си фигура. Феновете на звездата веднага побързаха да я похвалят онлайн за естествения й външен вид, без ботокс, филъри и каквито й да е други оперативни подобрения.

Австралийската актриса беше уловена от папараците да целува нежно съпруга си Том Акърли, докато двамата се къпеха в морето, доказвайки че романтиката помежду им е все още жива. Очевидно Марго си е взела заслужена почивка седмици след като направи шумна реклама на новия си филм "Барби", режисиран от Грета Геруиг, който пък се превърна в доста касова лента. 

Блокбъстърът за емблематичната кукла, с участието на Марго и Райън Гослинг, постигна впечатляващия успех от 1 милиард долара приходи. 

Колккото до 33-годишната Роби и мъжа й, те бяха засечени съвсем скромно да използват претъпкан с други туристи обществен ферибот в Гърция, който ги отведе до остров Сифнос. Явно славата не е променила красивата блондинка от „Отряд самоубийци“ по никакъв начин. Въпросният ферибот от Атина до Сифнос струва около $70 за пътник и отнема около два часа и половина.

Блажената ваканция на Марго и Том няма да е много дълга, като се има предвид, че актрисата вече е започнала да работи по други проекти. Тя и колегата й от Барби, Райън Гослинг, участват в предистория на "Бандата на Оушън", режисирана от Джей Роуч, според AP News. Съобщава се, че филмът ще се развива в Монте Карло през 1962 г. и ще бъде „бляскав“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари