IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

35 години щастие - Кевин Бейкън и Кира Седжуик с годишнина

6 септември 2023 10 30

Двойката има две деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че Холивуд не е място за любов, освен ако не я виждаме на екрана. Забързаният график, постоянната конкуренция и изобилието от възможности за нова връзка са факторите, които често провалят отношенията между двама души в киното. А, когато те са и акьори, нещата стават още по-трудни заради постоянното внимание от страна на папараците, преследването на всяка крачка и напрежението, което обществото налага към дадената двойка. 

Нищо от това обаче не важи за Кевин Бейкън и Кира Седжуик, които са изключение от правилото и нормите Двамата доказват, че любовта в Холивуд съществува и извън екрана, графиците не са чак толкова голям проблем, а постоянното внимание от страна на папараци и общественост може да бъде туширано чрез по-малко показност и по-затворен начин на живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

65-годишният Бейкън и 58-годишната Седжуик току-що отпразнуваха 35 години брак, което е похвално не само за холивудска, но и за всяка друга двойка. В началото на седмицата актьорите отбелязаха повода в социалните мрежи, където Кевин сподели снимка от миналото, на която целува съпругата си по челото, а тя удобно се е излегнала в ръцете му. 

"35 години се чувстват като един миг", написа Бейкън под романтичния кадър. 

Част от известните приятели на двойката изпратиха своите най-добри пожелания, включително Рита Уилсън, която написа "Вие, хора! Честита годишнина! Можете ли да повярвате? Времето минава толкова бързо! Ние сме на 35, съвсем скоро ще станем на 36!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyra (@kyrasedgwickofficial)

Кира Седжуик също се похвали с голямото брачно постижение, публикувайки друга снимка от миналото. На нея със съпруга й гледат към камерата, като той прави странно изражение, тя е с малко по-сериозна емоция. Актрисата е облякла колежанско яке върху бяла риза, докато Кевин е с черна блуза. 

"Беше 1987 година - на снимачната площадка на Lemon Sky - Срещнах мъж на име Кевин. Честити 35 години, любов моя", написа Седжуик под кадъра. 

Дженифър Лопес и Бен Афлек отпразнуваха годишнина от сватбата си

Принц Едуард и съпругата му отбелязват годишнина с новите титли

26 години щастие - Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик празнуват годишнина

Двамата актьори се запознават на снимачната площадка на филма Lemon Sky през 1987 година, а годежът идва малко по-късно същата година. Женят се на 4 септември 1988-а и имат две деца - 34-годишният Травис и 31-годишната Соси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Говорейки за първата си среща със Седжуик, Бейкън признава, че е бил поразен и веднага е помислил колжеката си за невероятна жена. От своя страна, тя не е била чак толкова впечатлена в началото, но само ден след първата им вечеря, мнението й се променя и актрисата разбира, че срещу нея седи мъжът на живота й. 

"Помня, че се събудих до него и се почувствах у дома. Осъзнах, че това е човекът за мен", разказва Кира пред списание People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Двойката дори обединява силите си в креативен план през годините, като наскоро Седжуик режисира Бейкън във филма Space Oddity. През март тя казва, че със съпруга й се опитват да се разсеят взаимно и това е един от основните ключове към щастливия брак. "Чувството за хумор е много важно. ТОй е много забавен човек", казва Седжуик. Бейкън добавя, че вечерните разходки със съпруга му все още е любимото му занимание за деня. 

Актьорите показаха подкрепата си към продължаващата стачка на актьорите и сценаристите в Холивуд през последните месеци. Те се появиха по улицата в Ню Йорк през юли, малко след като съюзът SAG-AFTRA обяви неподчинение. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари