IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора обърка етническата принадлежност на съпруга си Тайка Уайтити

5 септември 2023 17 50

Поп звездата се ужаси от собствената си грешка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рита Ора била напълно ужасена, след като объркала етническата принадлежност на съпруга си Тайка Уайтити и нарекла режисьора, който е половин маори - „половин самоанец“. Поп звездата направила неудобна грешка относно етноса на Тайка по време на епизод от риалити формата "The Voice Australia", в който тя е един от менторите.

32-годишната британска певица с косовски корени, се опитвала да убеди състезател от Крайстчърч (най-големият град на Южния остров в Нова Зеландия), че трябва да се присъедини към отбора й, защото тя е „омъжена за мъж, който е наполовина от Самоа“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Роденият в Нова Зеландия Уайтити обаче сам се идентифицира като маори (коренното население на Нова Зеландия). Според изданието "New Idea" Рита била ужасена от грешката, която направила с объркването на самоличността на съпруга си. „Тя се притесни много, че хората ще смятат, че е обидила семейното наследство на Тайка“, твърди източник. "Рита се ужаси да не разочарова Тайка, тъй като двамата тепърва започват брачния си живот заедно", добавя източникът.

По време на епизода, излъчен миналата седмица, Рита, която е в журито заедно с Гай Себастиан, Джейсън Деруло и Джесика Маубой, се опитвала да убеди участничката Марли Сола, че трябва да се присъедини към нейния екип.

Марли обсъждала произхода си с Деруло, разкривайки връзката си със самоанската църква на адвентистите от седмия ден и неговото частично самоанско наследство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Деруло също посочил собствените си самоански татуировки. Точно в този момент Ора се включила: „Омъжена съм за половин мъж от Самоа, така че...“

Факт е обаче, че Ора е объркала информацията, която има за Тайка. Всъщност той носи смесица от маорски, руско-еврейски, ирландски и френско-канадски корени. Той често нарича себе си „полинезийски евреин“, прославяйки разнообразното си потекло.

Изглежда, че Ора вероятно е искала да използва термина „полинезийски“, който обхваща различни местни народи от полинезийския регион, а не „самоански“, който конкретно се отнася до местното население на самоанските острови.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари