IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приказна булка: Разгледайте зашеметяващия сватбен албум на Джоуи Кинг

13 септември 2023 12 30

Звездата от The Kissing Booth се омъжи на остров Майорка в Испания

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актрисата Джоуи Кинг нямаше как да изглежда по-красива в деня на сватбата си. Чаровната 24-годишна актриса от филма The Kissing Booth се омъжи на 3 септември за 32-годишния продуцент Стивън Пиет. Влюбените си казаха „Да“ на приказно място на испанския остров Майорка, като сред гостите присъстваха само най-близките им роднини и приятели.

Тази седмица се появиха и първите снимки от зашеметяващия сватбен албум на булката и младоженеца. Впечатление правят, разбира се, не само красивата крайбрежна дестинация на сватбата, но и четирите булчински визии на актрисата. Джоуи изглежда сензационно в основната си, класическа рокля без презрамки на Oscar de la Renta, която е съчетала с дълъг бял воал, прическа със спусната коса и фини диамантени обеци. Всички листенца на великолепната рокля са пришити изцяло на ръка. Джоуи е заложила на много нежен и семпъл грим.

Сред гостите на Кинг и Пиет са били Сабрина Карпентър, Мишел Уилямс и Анна София Роб със съпруга си Тревър. А самата Джоуи е била придружена до олтара от майка си Джейми Кинг и от баба си.

По повод сватбата си Джоуи написа в Instagram: „В живота какво повече можем да искаме от това да заспим до някого, мислейки, че нямаме търпение да го направим отново утре.“ Младоженецът Стивън пък каза за сватбения си ден следното: „Само в този момент можем да открием това, което е вечно.“

Младоженците са избрали за своята сватба имението от 22 акра „La Fortaleza“, което е построено през 1600 г. Церемонията е била с изглед към басейна на долната тераса на крепостта.

Кинг каза пред списание Vogue, че сватбата за нея е „незабравим момент“ и че и двамата с новия ѝ съпруг са искали да се оженят извън САЩ. Тя сподели: „Търсехме нещо уникално и лично, което да изглежда грандиозно, но същевременно да е интимно.“

„Намерихме La Fortaleza в Майорка и се влюбихме, защото имението изглежда като испанската версия на Великия Гетсби. Изглежда вечно, по същия начин, по който изпитваме любовта си един към друг. И намирането на всичко това беше благодарение на нашите прекрасни сватбени агенти Alison Bryan Destinations – те успяха и ни намериха мястото на нашите мечти.“

Една от четирите визии на актрисата (всичките са на Oscar de la Renta) е нежна рокля с пола с по-ниска талия от тюл и корсет с бродирани копринени листа – на тази визия тя е заложила за своята репетиционна вечеря и прием след нея (ден преди сватбата). За вечерта след сватбената церемония Джоуи пък е сложила друга, по-къса и по-секси рокля с презрамки и повече тюл – идеална за танците.

Джоуи и Стивън се срещнаха за първи път на снимачната площадка на драматичния им сериал от 2019 г. The Act. Джоуи е направила първата стъпка, когато е поканила Стивън на среща по време на заключителното парти на шоуто им.

В момента двойката се наслаждава на медения си месец на езерото Комо, Италия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари