IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе отпразнува рождения си ден на частния остров на Марлон Брандо

15 септември 2023 11 00

Преди това изпълнителката направи специален концерт със звездна публика

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато си Бионсе, рожденият ти ден не може да се празнува само веднъж.

42-годишната изпълнителка си взе кратка почивка от турнето си Renaissance, за да се отдаде на семейството. Носителката на „Грами“, съпругът ѝ Джей Зи и трите им деца – 11-годишната Блу Айви и 6-годишните близнаци Руми и Сир – се отправиха към частен остров за повторно празнуване. Петимата избраха Френска Полинезия, където се откъснаха от света за кратко и се посветиха изцяло на семейните спомени.

Според TMZ, към фамилията са се присъединили и няколко близки приятели, а цялата компания е наела 11 частни вили. Изданието твърди, че всички са пристигнали в началото на миналата седмица и са прекарали няколко дни на частния остров, където нощувката струва около 20 000 долара. Това обаче по никакъв начин не притеснява Бионсе, за която се смята, че печели по 6,71 милиона долара само от един концерт.

„Това беше необходима почивка за Бионсе. Турнето е много натоварващо. Тя имаше нужда да презареди за няколко дни“, казва източник пред списание People.

Вътрешният човек потвърждава твърденията на TMZ и казва, че компанията на певицата е наела няколко частни вили, където са си прекарали повече от добре. По думите му, всички са се насладили на плажа, семейни вечери и дори са се впуснали в няколко физически активности, предлагани на курорта. Източник е категоричен, че всеки един гост си е прекарал повече от добре и е бил много доволен от поканата.

Курортът „Брандо“ е кръстен на покойния Марлон Брандо, който, според уебсайта на дестинацията, за първи път посещава атола Тетиора по време на снимките на Mutiny on the Bounty. Актьорът купува тези атоли – пръстеновидна верига от острови, образувани от корали – през 1967 година. Курортът има за цел да осигури луксозно изживяване, което е в съответствие с отговорното управление на естествената му среда – нещо, което Брандо очевидно дълбоко е ценил.

„Марлон беше очарован от възобновяемите ресурси, практики за биологично земеделие и алтернативни източници на енергия, много преди да стане модерно“, се казва в уебсайта на The Brando. Съоръженията на острова са описани като екологични, изградени с естествени материали и усъвършенствана изолация, за да осигурят на гостите свои собствени „лични пашкули“.

Бионсе замина за курорта след изнасянето на специален концерт на стадион SoFi в Лос Анджелис точно на рождения си ден. На 4 септември тя се качи на сцената, за да изпълни най-големите си хитове, а в публиката бяха забелязани множество известни имена. Кендрик Ламар се присъедини към нея за изпълнението на общата им песен American Has a Problem, като това беше първият път, в който те я пеят заедно на живо. Бионсе също така получи специална изненада – серенада от Даяна Рос, която изпя „Честит рожден ден“.

Дъщерята на Бионсе с кецове за 1200 долара

Звездни тайни за красота – уроците на Бионсе

Паметно: Мадона и Бионсе позират заедно с дъщерите си

Във видеа, направени от феновете, се вижда как съпругата на Джей Зи е приятно изненадана и щастлива от появата на Рос.

„Благодаря ти страшно много, ти си невероятна. Това е легендарната Даян Рос. Нямаше да ме има мен, ако те нямаше теб, така че ти благодаря за жертвите, красотата и грациозността, които имаш. Благодаря, че ми отвори вратите. Благодаря ти“, каза Бионсе на 79-годишната си колежка.

Партито продължи и след концерта, като рожденичката публикува серия от снимки от зад кулисите. На тях се вижда как получава целувки от родителите си, позира с питие в ръка, както и специалната изненада, която Джей Зи е направил за нея. Бионсе е получила тениска с надпис „Рожденото парти на Бионсе“, огромна торта във формата на диско топка, флорална декорация и големи балони, изписващи „Честит рожден ден“. Всичко това е в сребрист цвят, който бе избран и за тоалетите от публиката. Самата Бионсе помоли всички, които ще присъстват на рождения ѝ ден, да бъдат в сребристо.

В чест на Бионсе, няколко звезди се появиха на концерта, включително Кели Роуланд, Кери Уошингтън, Крис Дженър, Ким Кардашян, Кайли Дженър, Тимъти Шаламе, Меган Маркъл, Хейли Бийбър, Кейти Пери, Хайди Клум, Джена Дюан и Стив Кази, Ванеса Хъджинс, София Буш и много други.

Турнето Renaissance отново е в действие, след като бе подновено на 11 септември с концерт във Ванкувър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари