IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три години щастие – Джиджи Хадид отпразнува рождения ден на дъщеря си

21 септември 2023 10 50

Супермоделът споделя грижите за Кай с бившия си приятел Зейн Малик

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид има повод за усмивки и почерпка, след като дъщеря ѝ отбеляза третия си рожден ден.

В сряда, 20 септември, 28-годишната моделка сподели емоционално съобщение към Кай в социалните мрежи. Празничната публикация включваше серия от снимки на двете сами, както и кадри от специалната закуска на рожденичката, тематична торта „Замръзналото кралство“ и още няколко семейни моменти, които до този момент не бяха показвани пред публика.

„През тази седмица празнуваме нашето тригодишно дете. Много съм горда, че мога да бъда твоя майка, да видя живота през твоите очи. Честит рожден ден на най-сладката, най-умната и най-лудата ми приятелка. Мечтай смело, дете/ти си любовта на живота ми“, написа Хадид под публикацията. Майката на Джиджи, Йоланда, коментира празничния пост с „Най-хубавият подарък в света“.

По-рано през месеца Джиджи говори със списание W, обсъждайки сутрешната си рутина с Кай. Споделя, че 3-годишната ѝ дъщеря внимателно гледа как майка ѝ се подготвя за деня и прави ритуалите си за разкрасяване и събуждане. „Тя мие зъбите си с мен, а сега вече иска и да си слага овлажнител на лицето, което е много сладко“, казва гордата майка.

Хадид допълва, че всичко, което Кай прави, я кара да се смее. „Постоянно се забавляваме и танцуваме. Почти на три години е, но е гений, ако мога да го кажа“, казва още моделката.

Кай е от връзката на Джиджи с изпълнителя от One Direction Зейн Малик. Двамата се разделиха през октомври 2021 година, след като Йоланда Хадид обвини музиканта в насилие. По думите ѝ, Малик я е блъснал в гардероб, когато тя е отишла в дома му. По това време Джиджи е била извън страната, изпълнявайки задълженията си на Седмицата на модата в Париж.

Въпреки че Зейн отрича обвиненията, той получи присъда и трябваше да положи 600 часа общественополезен труд, както и да присъства на класове по управление на гнева. След това стана ясно, че той и Джиджи са се разделили, но продължават да поделят грижите за Кай. В скорошен подкаст Зейн заяви, че прави всичко възможно, за да може дъщеря му да живее в нормална и спокойна среда, осигурявайки ѝ детството, което заслужава.

До този момент Джиджи и Зейн продължават да крият лицето на Кай, като на всички снимки с нейно участие тя или е обърната с гръб към камерата, или лицето ѝ е покрито с емотикони. Когато папараците ги преследват по улиците, двамата правят всичко възможно, за да запазят идентичността на момиченцето непокътната с различни способи – маски за лице, покривала и големи качулки.

Джиджи Хадид: Радвам се, че съм млада майка

Джиджи Хадид към майка си: Детето ми има нужда от баща

След обвинения в насилие: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха

Джиджи наскоро говори с NET-A-PORTER за балансирането на професионалния и личния живот, както и вписването на майчинските задължения в натоварения си график. „Смятам, че когато си родител, трябва да бъдеш много внимателен с решенията си, защото сега разполагам само с половината от времето си. Работя, когато дъщеря ми е с баща си и това е единствената ми възможност“, казва Хадид. Отбелязва, че избира ангажиментите си така, че да пасват на графика ѝ и да не отнемат от времето ѝ с Кай.

Относно съвместното попечителство, Зейн каза през 2021 година, че с Джиджи се справят чудесно и всичко им се получава от първия път. Той похвали дъщеря си, че е кротко дете, което спазва часовете си за хранене и спане, като по този начин не създава проблеми на родителите си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари