IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Радвам се, че съм млада майка

7 март 2023 09 00

Супермоделът има 2-годишна дъщеря от бившия си приятел Зейн Малик

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид има успешна кариера в модата, но това, което предизвиква най-голяма гордост у нея е фактът, че е станала майка на млади години.

По време на интервю за The Sunday Times, 27-годишната моделка сподели малко повече за отглеждането на 2-годишната си дъщеря Кай, която споделя с бившия си приятел Зейн Малик. До този момент лицето на момиченцето все още не е показвано пред света, въпреки че снимки с Кай не липсват в социалните мрежи. Още в началото Джиджи сподели, че ще направи всичко възможно, за да запази личното пространство на дъщеря си далече от медиите и да ѝ създаде спокойна среда за растеж.

„Тя самата вече ми даде толкова много. Винаги съм искала да бъда майка, но никога не съм била обсебена от мисълта или съм смятала, че това е единствената ми задача на тази земя“, каза Хадид пред списанието. Допълва, че винаги е била организирана и е искала всичко да се случва по нейния начин, когато тя поиска. Раждането на Кай не е било изключение, като Джиджи казва, че е много доволна от факта, че е млада майка.

В интервюто моделката споделя и малко повече за баланса, който постига с 30-годишния Зейн Малик, с когото се разделиха преди три години. По думите ѝ, фокусът и на двамата е насочен изцяло към благополучието и щастието на дъщеря им, оставяйки на заден план дрязгите и различията помежду си. Именно затова Джиджи си насрочва работните ангажименти когато Кай е с баща си, за да може после да ѝ посвети цялото си свободно време.

Въпреки че вече не живее с Малик, Джиджи не спести милите думи по негов адрес. Казва, че дъщеря им доста прилича на музиканта и вече се забелязват нейните британски черти. „Тя очевидно е дете, което е израснало в стомаха ми и е приемало британски храни – закуски, грах, къри. Сега те са част от любимите ѝ неща. Тя дори изговаря някои думи с британски акцент, което много ми харесва“, споделя Хадид.

В разговора си със списанието Джиджи сподели и за своето детство, описвайки се като „непо бебе“. Терминът стана доста популярен в последните години, слагайки под общ знаменател всички деца на известни личности. Той се използва по-скоро като обида и неглижиране на успехите на известните наследници, като се смята, че те са стигнали до върха не заради собствените си способности, а заради фамилията си.

„Моите родители не са израснали в богати семейства, но аз винаги ще казвам, че съм била привилегирована“, казва Джиджи, намеквайки за майка си Йоланда и баща си Мохамед, които са женени от 1994 до 2000 година. Въпреки че израства пред камерите, моделката винаги е била учена да се отнася с уважение към останалите хора и да не смята себе си за повече от тях.

Относно сегашния си живот, Джиджи докосна темата и за предполагаемата си връзка с Леонардо ди Каприо. Двамата бяха забелязвани заедно на няколко пъти, като се заговори, че са се запознали чрез общи приятели и веднага са били привлечени един към друг. До този момент няма официално потвърждение или отричане на тези слухове, като Хадид не отговори конкретно и този път.

Шик в Ню Йорк: Шест различни визии на Джиджи Хадид

Джиджи Хадид, това ти ли си?

Джиджи Хадид става моден дизайнер

В интервюто си тя заяви, че публичните личности няма как да имат нормални връзки, защото всяка една тяхна крачка се следи изкъсо. Именно затова всяко едно излизане, дори между приятели, се смята за среща и това ограбва звездите от възможността за нормални отношения с другите хора.

„Много е гадно. В един момент спрях да чета каквото и да е“, казва Хадид.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари