IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шик в Ню Йорк: Шест различни визии на Джиджи Хадид

1 март 2023 12 30

Супермоделът е на промоционално турне за сезон 2 на Next In Fashion

Getty Images

Getty Images

Джиджи Хадид се появи в шест много различни визии в Ню Йорк по време на промоционалното си турне за втория сезон на шоуто Next In Fashion. 27-годишният супермодел първо се появи в сива пола със секси цепка, изрязан плетен топ и ръкавици (на основната снимка), преди да се разходи облечена в черно кожено бомбър яке с подходящ гащеризон.

След това Джиджи излезе по улиците на Голямата ябълка в летен костюм от три части, в кафяв нюанс. Четвъртата визия на бившата половинка на Зейн Малик беше дънки с графичен принт, които имаха сложни бели рисунки по крачолите, съчетани с късо бяло копринено горнище, което разкриваше плоския ѝ корем, както и бели ботуши на висок ток. Часове по-късно дългокраката блондинка облече футуристично зелено кожено яке с колан и качулка, и подходящ панталон в същия стил.

Последният външен вид на красавицата, която е спрягана за обект на интерес на Леонардо ди Каприо, беше асиметрична рокля с голям принт на цвете в центъра. Стилната звезда показа своята топфигура, съчетана с пригладена назад коса и блестящ грим. Бившият модел на Victoria's Secret беше допълнил визиите си с дълги диамантени обеци и няколко ефектни пръстена.

В рамките на един ден Джиджи се появи в няколко телевизионни предавания като The Today Show и The Tonight Show, за да рекламира новия сезон на Next In Fashion. Въпросното шоу дебютира в Netflix през 2020 г. като редица дизайнери се състезаваха за парична награда от $250 000 и шанса да дебютират със своя колекция в Net-a-Porter.

Шоуто беше свалено след само един сезон, а негови водещи бяха Алекса Чунг и Тан Франс. Сега предаването е възобновено, като Джиджи заменя Чунг като ководеща заедно с Франс.

Наскоро Джиджи разкри пред списание Elle, че получаването на тази нова роля на водеща не ѝ се е видяло много лесно начинание. Тя каза: „От Netflix ме подложиха на прослушване. Уважих това и този факт ме накара да се почувствам още по-добре, когато получих работата“.

Сестрата на Бела Хадид добави: „Чувствах, че съм си заслужила позицията в техните очи и това ми даде увереност. Първоначално имах този синдром на самозванец и си мислех, че ми дават работата само защото имам много последователи в социалните медии.“

Нейният колега и ководещ – Тан Франс, пък стана известен в света на развлеченията, след като участва в друго хитово шоу на Netflix – Queer Eye.

Премиерата на втория сезон на Next In Fashion пък е насрочена за Netflix на 3 март.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари