IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид избягва компанията на Леонардо ди Каприо

16 февруари 2023 08 40

Моделът напуснала клуб, след като научила, че актьорът пристига

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид избягва контакт с Леонардо ди Каприо. Говори се, че супермоделът е излизала за кратко със звездата от „Титаник“ миналата година, а сега по всякакъв начин се опитва да не му пресича пътищата.

Източници разказват, че преди дни тя набързо напуснала клуба на Financial District Casa Cipriani в Ню Йорк, след като разбира, че Лео се насочва към същото място.

Източници отбелязват, че вероятно Джиджи иска да си спести неудобни сцени и неприятни разговори. Пред Page Six те казаха, че Хадид е седяла на масата на собственика на клуба „с куп модели“, но почти веднага след като си тръгнала, Ди Каприо пристигнал и седнал на същата маса.

Леонардо ди Каприо на вечеря с 19-годишна моделка – това ли е новото гадже?

Нова година, все същият Леонардо ди Каприо – актьорът заобиколен от модели на скъпа яхта

Лоренцо Ламас коментира връзката на дъщеря си с Леонардо ди Каприо

„Той не каза нито дума. Носеше бейзболна шапка и разговаряше само с двама от приятелите си мъже “, подчерта говорителят. Припомняме, че през есента на 2022 г. Ди Каприо и Хадид бяха забелязани на няколко срещи.

Актьорът дори придружаваше модела по време на пътуванията ѝ по европейските седмици на модата.

Истината е, че те не бързаха да прехвърлят връзката си в статута на романтична и още повече да се обявят за двойка. Моделът на няколко пъти избягваше актьора още преди да започнат да излизат. Имаше и слухове, че бившият на Джиджи – Зейн Малик, от когото Хадид има дъщеря – Кай, също не одобрява евентуалната ѝ връзка с Ди Каприо. През декември Лео и Джиджи охладняха един към друг.

„Никой от тях не иска нещо сериозно в момента. Приоритетът на Джиджи е дъщеря ѝ“, отбеляза тогава близък до звездата.

Лео от своя страна не изневерява на стила си да преследва красиви модели. След като се раздели с Камила Мороне, той пробва да се събере с Хадид. След нея се заговори, че си е хванал 19-годишен модел – Идън Полани.

Източникът, близък до звездата съобщи обаче пред People, че Лео и Идън съвсем случайно били един до друг на партито и това, че актьорът седи до някое момиче, не означава, че той се среща с нея.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари