IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо на вечеря с 19-годишна моделка - това ли е новото гадже?

14 февруари 2023 15 00

Ето какво всъщност се случва между двамата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо е един от мъжете в Холивуд, който винаги предизвиква огромен интерес където и да отиде. Красив, успешен и определено забележим, той е постоянно преследван от папараци и фенове, които запечатват всяка негова стъпка и я публикуват в медиите и социалните мрежи. Така се зараждат слухове за личния живот на актьора, които понякога са истина, но понякога не.

След като се раздели с Камила Мороне миналото лято, Лео беше свързван с редица млади дами, включително и Джиджи Хадид. Двамата бяха забелязвани многократно заедно на вечеря или партита, като източници споделяха, че нещата между тях са много неангажиращи, забавни и засега никой не бърза да слага етикет на връзката им.

Така Джиджи и Лео прекараха края на лятото като тема номер едно в медиите и социалните мрежи, като малко по-късно се разбра, че отношенията им са приключили. Дали е имало нещо романтично между двамата, дали наистина само са се забавлявали заедно, или просто са били част от една и съща компания, така и няма да разберем.

Малко преди края на 2022 година Ди Каприо отново попадна в полезрението на романтичната полиция, като беше свързан с Виктория Ламас. 23-годишната дъщеря на Лоренцо Ламас беше заснета как се вози в колата на актьора. Но и по това време източници споделиха, че между двамата няма нищо романтично и винаги са били заедно в приятелска компания.

Лоренцо Ламас обаче малко усложни нещата, след като заяви пред New York Post, че Лео и дъщеря му са само приятели засега, но Виктория определено е запленена от актьора. „Засега обаче не са двойка. Не са в сериозни отношения“, допълни Ламас.

Сега, няколко месеца по-късно, името на Ди Каприо отново излиза на преден план заради възможна романтична връзка с младо момиче. Този път става въпрос за 19-годишната Еден Полани. Причината за слуховете е снимка, на която 48-годишният актьор седи до младото момиче по време на парти в Лос Анджелис в края на януари.

Снимките бързо обиколиха социалните мрежи, предизвиквайки вълна от недоволство към Леонардо. Потребителите започнаха да го критикуват заради огромната възрастова разлика между него и „приятелката“ му, посочвайки че тя дори не е била родена, когато „Титаник“ излиза на голям екран.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oyeonlyfriends

Въпреки спекулациите, слуховете и критиките, ситуацията е много по-различна от тази, която се представя пред света. Според източници, Ди Каприо и Полани не са двойка.

„Лео и Еден просто бяха седнали един до друг на партито и се движеха в една и съща група. Това, че Лео седи и си говори с някое момиче, не означава, че е във връзка с него“, категорични са вътрешните хора.

Спипаха Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид на ресторант

Все по-близки: Леонардо ди Каприо празнува Хелоуин с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид се среща с Леонардо ди Каприо, но това не се хареса на Зейн Малик

Еден е родена в Париж в семейството на французойка и израелец и има договор с множество модни агенции, включително IT Models, която се фокусира върху бутикова мода, и Kult Models със седалище в Германия. Появява се на корицата на българския Glamour през юни 2020 година.

Макар двамата с Лео очевидно да се наслаждават на партито, едно е ясно – невинаги това, което се вижда в социалните мрежи, може да се приеме за чиста монета и приятелството между мъж и жена вече не е мираж.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Румцайс ( преди 1 година )
Ама тоя пичага е на 50.таз младата е дяте за него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
movieman666 ( преди 1 година )
Е то до едно време ши. Му пускат мацките после ши премине на какички.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Желяз каменоff ( преди 1 година )
Е на тоя пичага му върви с мацките
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Румцайс ( преди 1 година )
Му тоя пичага е почти на 50 а раз мацка е дяте още
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар