IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напук на половите ограничения – Джиджи Хадид облече джокстрап на червения килим

11 ноември 2022 12 30

Моделката е поредната звезда, която изтри профила си в Туитър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свикнали сме в магазините всичко да е разделено на мъжка и женска секция. Рядко има артикули, които могат да бъдат подходящи и за двата пола, а когато избереш нещо, което не би трябвало да е за теб, може да получиш странни погледи по пътя за пробната или когато се оглеждаш с него в огледалото.

През последните години обаче дизайнерите се опитват все по-често да създават дрехи, които са универсални и за двата пола. Така наречените унисекс модели превземат дефилетата и получават огромно одобрение от публиката и критиците. Марките също така експериментират, обличайки мъжките си модели в по-ярки и женствени дрехи, докато жените могат да бъдат забелязани с груби обувки, костюми с панталони и още много дизайни, които само допреди няколко години строго се определяха само за мъжката част.

Джиджи Хадид продължи тенденцията за разбиване на половите норми, появявайки се на червения килим на модните награди CFDA в Ню Йорк. Тя носеше тоалет от Том Браун, който беше номиниран за най-добрия мъжки американски дизайнер на годината. Наградата не попадна в неговите ръце, а бе спечелена от Арън Ауджла, но все пак Том попадна в полезрението на критиците.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Хадид определено знае как да направи впечатление, карайки всички да говорят за човека, стоящ зад визията ѝ. Тя застана пред фотографите в доста футуристичен и смел вид, носейки къса бяла риза с дълъг ръкав, сако от туид, жилетка с цветно каре, панталони на райе и джокстрап със синя, бяла и червена лента.

Джокстрапът на Том Браун се превърна в истинска сензация по време на мъжката му колекция, показана на Седмицата на модата в Париж през изминалия юни. Макар моделът да е строго определян за мъже, Хадид показа, че половата граница в модата все повече се размива и съвсем скоро е напълно вероятно да имаме доста малко дрехи, които да не са подходящи за всеки човек.

Джиджи комбинира тоалета си с чифт обеци със скъпоценни камъни и халка за носа. За да създаде интересната си визия, тя работи със стилистката Мими Катрел, която се грижи също и за Лили Райнхарт, Маделин Клайн, Мод Апатоу и много други. Що се отнася до грима, Хадид избра сини матови устни, хайлайтър на бузите, спирала и леко опушени сенки за очи. Косата си беше прибрала на стегнат кок.

Въпреки че е най-известна като модел, Джиджи потопи пръстите си и в света на дизайна. Тя проектира четири колаборации с Tommy Hilfiger за общата им колекция Tommy x Gigi, а също така има и собствена линия с името Guest in Residence, която стартира тази година.

Годишните модни награди CFDA отличават американски модни таланти в различни категории, включително мъжко, дамско облекло и аксесоари. Сред отличените на церемонията бяха покойният Върджил Абло, Адрю Болтън, Пати Уилсън, Лори Лин и Ричард Старк, Лоу Роуч и много други.

И Джиджи Хадид изтри профила си в Туитър

Джиджи Хадид е поредната звезда, която изтри профила си в социалната мрежа Туитър след придобиването ѝ от Илон Мъск.

„Днес деактивирах профила си в Туитър. От дълго време, но особено с новото му ръководство, мрежата се превръща все повече и повече в помийна яма от омраза и фанатизъм и това не е място, от което искам да бъда част“, написа тя. Извини се на феновете, с които се е свързвала през последните години, но обяви, че Туитър не е безопасно място за никого и не смята, че това е платформа, която ще бъде от полза за нейните потребители.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Мъск, който закупи компанията за 44 милиарда долара, е отворен за превръщането на Туитър в място, където широк спектър от вярвания могат да бъдат обсъждани по здравословен начин, без да се прибягва до насилие. Обеща все пак, че сайтът няма да се превърне в безплатно място, където всичко може да се каже без последствия. Допълни, че закупуването на Туитър е бил неговият опит да помогне на човечеството, което толкова много обича.

Все по-близки: Леонардо ди Каприо празнува Хелоуин с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид се среща с Леонардо ди Каприо, но това не се хареса на Зейн Малик

Астролози с хороскоп за съвместимостта между Джиджи Хадид и Ди Каприо

Въпреки обещанията му за социална платформа за всички мнения, много от потребителите на Туитър вече изтриха профилите си. Сред тях са създателката на „Анатомията на Грей“ Шонда Раймс, изпълнителката Сара Барайлес, а Стивън Спилбърг обяви, че скоро ще последва примера им, ако обещанието на Мъск за заплащане на синьото тикче за верифициране на профила се увеличи на 25 долара.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
pojelavam uspehi i zdrave na momi4eto ot snimkite .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар