IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид става моден дизайнер

5 август 2022 15 00

Моделът пуска своя линия дрехи за есен 2022

БГНЕС

БГНЕС

Джиджи Хадид е популярно лице от модния подиум. Тя неведнъж ни е вдъхновявала за нови покупки. След години наред, в които бе лице на най-различни марки, ето че ще застане от другата страна и ще създаде своя. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

В профила си в социалната мрежа звездата сподели снимка, с която провокира своите последователи. На нея тя е седнала на земята, разглеждайки различни цветове и материи. Първоначално никой не се сеща какво точно прави тя. Но от текста към нейната публикация разбираме, че тя подготвя собствена линия трикотаж, наречена Guest in Residence.

„Работя върху нещо…“, написа 27-годишната Хадид и добави, че го прави с много любов.

Освен различните цветни мостри, виждаме и първите етикети на въпросната марка, които вероятно ще бъдат пришити към плетените модели, с които Джиджи е избрала да се представи пред публиката.

Джиджи Хадид и нейните пуловери

Макар някои да очакваха моделът да пусне по-секси облекла, от нейната галерия се вижда, че тя се е спряла на по-удобни и комфортни дрехи за ежедневието. Основната материя, с която ще работи, е кашмир.

Най-вероятно първата колекция на звездата ще се върти около пуловери и суитшърти с качулка, меки пижами и спортни комплекти от панталон и горнище.

След като провокира вниманието на хората, Джиджи Хадид добави към представянето си в Instagram, че е основател и творчески директор на Guestinresidens. Марката вече има своя собствена страница в социалната мрежа, където очакваме скоро да видим повече за първите дрехи, създадени от красавицата.

Все още не е ясно кога точно ще бъде пусната първата колекция.

Междувременно много колеги, приятели и близки на модела ѝ пожелаха успех като дизайнер на трикотаж. И добавиха, че нямат търпение да си купят първи от нейните дрехи. Сред тях бе и Хейли Бийбър, която е близка с Джиджи.

Ще има ли и дрехи за деца в линията на Хадид?

Някои модни издания отбелязват, че младата майка е горд родител на едногодишната Кай. Момиченцето от нейната връзка със Зейн Малик бива облечено с маркови дрехи от пеленаче. Ето защо не е изключено, подобно на други известни личности, моделът да пусне и линия за най-малките.

Кашмирените дрехи са чудесно предложение за есен 2022 г. По-рано Ким Кардашян създаде подобна колекция, включваща пухкави пижами и спортни сетове за майки и деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари