IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари пролет/лято 2022 – кое е любимото колие на Джиджи Хадид?

12 май 2022 14 30

То е по позната тенденция

БГНЕС

БГНЕС

Кои са най-актуалните аксесоари за пролет/лято 2022? По всичко личи, че бижутата с шарени мъниста продължават да са актуални. Именно на такива залага Джиджи Хадид. Моделът обожава колиетата в стил Y2K.

Не само Джиджи, но и нейната сестра Бела, са забелязани с герданчета, които носехме преди повече от 10 години. Те са направени от мъниста, наподобяващи цветенца, като при някои има и перли измежду тях. Те са леки, удобни и могат да паснат на много неща.

Дали ще носите по-цветни костюми по тенденцията за пролет/лято 2022, тези аксесоари са онова, което ще освежи вашата визия, пише Stylecaster. И дава пример с огърлицата Play It Cool с флорални мъниста и нежни перлени топчета.

Аксесоари пролет/лято 2022 – как да носите колие в стил Y2K?

Той може да краси врата ви самостоятелно или в комбинация с други гердани или верижки в най-различна големина. Причината е, че наслагването на различни видове бижута се завръща.

Подобно на миналото лято, още тази пролет вече виждаме как много жени комбинират шарения гердан със златен или сребърен синджир с висулки. А според стила на Джиджи Хадид, може да го носите с дънково яке, тънък пуловер и слънчеви очила с мини стъкла.

Макар Джиджи Хадид да харесва просто колиета с мъниста, които се забелязват отдалече, вие може да изберете и модел, който е с вашата буква или пък с цялото ви име под формата на висулка. Има и варианти само с перли – в различни размери, по които висят шарени сърчица, емотиконки и други, с които свързваме аксесоарите с въпросния стил Y2K.

Ето и още идеи за аксесоари, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари