IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари 2022: Хейли Бийбър пуска своя колекция очила

11 април 2022 10 30

Линията ще включва четири стилни слънчеви модела и четири диоптрични

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Освен че има безупречен моден усет, както на червените килими, така и извън тях, Хейли Бийбър е известна с това, че е царица на модния подиум, интервюира знаменитости в банята си и споделя части от личния си живот с повече от 42,2 милиона последователи в Instagram. Въпреки че е ясно, че звездата е доста заета, тя реши да добави още един ред към вече впечатляващото си резюме – съдизайнер за ново сътрудничество в Vogue Eyewear.

Стартирането на новата линия, което беше обявено на 31 март, включва четири модела слънчеви очила и четири диоптрични, които ще помогнат на всеки да отпразнува новия пролетен сезон. Общата колекция се състои от модерни земни тонове и метални рамки в уникални форми, подобни на стиловете, които Хейли често носи.

Никога незапазвайки един и същи стил дълго време, Бийбър подчерта важността на гъвкавост при създаването на своите очила. „Vogue Eyewear е известен с това, че има уникални стилове за всеки и вярвам, че очилата са аксесоар, който може да издигне външния ви вид на съвсем друго ниво“, казва Хейли в съобщение за пресата. Тя допълни, че се е фокусирала върху проектирането на модели, които ще паснат на всеки вкус и стил.

Първата колекция от сътрудничеството има за цел да съчетае автентична красота със звезден стил, като същевременно въплъщава всеки аспект от личността на Хейли. Осемте модела вече са налични за закупуване и супермоделът каза, че творческият процес е това, което тя много цени от създаването на линията.

„Това сътрудничество е специално за мен, защото успях да работя съвместно с екипа, за да създадем модели, които са модерни, но и забавни“, казва тя. Допълва, че си е прекарала чудесно заедно със служителите на Vogue Eyewear както при изработването на очилата, така и по време на заснемането на фотосесията, снимките от която се появиха и в профила на звездата.

Всеки един от моделите очила струва 99 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари