IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Джиджи Хадид като Кари Брадшоу

1 април 2022 14 30

Моделката засне прекрасна фотосесия насред Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Независимо дали я обичате или я мразите, Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ оказа огромно влияние върху модата със своите вълнуващи тоалети. Нейният вкус се превърна във вдъхновение за множество жени по света и продължава да властва и днес, 18 години след края на сериала. През 2021 година пък излезе продължението „И просто така“, като по този начин емблематичният стил на Кари достигна до цяло ново поколение.

Именно затова не се изненадахме, когато модните тенденции в социалните мрежи започнаха сериозно да приличат на тези, които виждахме на екрана. Дамите избираха да залагат на ефирни рокли като тези на Кари Брадшоу, както и на обувки в ярки цветове, които са запазена марка за героинята. Завръщането към нормалния начин на живот след двугодишна изолация също допринесе за огромната любов към стила на Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Въпреки че голяма част от нас най-вероятно няма да се докоснат до скъпите тоалети на Кари Брадшоу, изглежда, че Джиджи Хадид е успяла да сбъдне тази мечта. Моделката изглеждаше досущ като героинята от „Сексът и градът“ докато позира за най-новата си кампания, заснета по улиците на Ню Йорк. Градът е и мястото, където се развива историята в сериала, като Кари живее в широкия център.

На снимките Хадид е облечена в бебешкосиньо от главата до петите, носейки суитшърт с качулка, блейзър, кецове на платформа и емблематичната пола на Кари – обемна пачка от тюл. Джиджи завърши вдъхновената от „Сексът и градът“ визия с фини сенки за очи, смело розово червило и запази прическата си семпла, като раздели русите си къдрици по средата.

Рекламната кампания е за козметичната марка Maybelline, като Хадид е качена на емблематичното за Ню Йорк такси. По едно време моделката показва, че въпреки задълженията си да изглежда винаги добре и слаба, понякога си позволява да похапне пица. Това се случи по време на почивката от основните снимки, но фотографите решиха да запечатат и този момент, показвайки Джиджи щастлива от обяда си.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Красивата реклама идва две седмици, след като по-малката сестра на Джиджи – Бела, сподели, че преди се е чувствала като „по-грозната Хадид“. Тя допълни, че тези емоции са се породили заради критиките, които е получавала, когато се изстрелва към световната слава заедно със сестра си. Двете за първи път се появяват пред камера като ученички, когато майка им е част от риалити предаването Real Housewife of Beverly Hills.

„Аз бях по-грозната сестра. Бях брюнетка. Не бях готина като Джиджи, не бях толкова отворена... това казваха хората за мен“, споделя Бела пред Vogue. Допълва, че винаги е имала чувството, че трябва да се доказва пред хората и постепенно започнала да вярва на това, което казват те.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Моделката обаче е категорична, че няма да приема критики за работата си. „Хората могат да казват всичко за начина, по който изглеждам, как говоря, как се държа. Но през последните седем години никога не съм пропуснала работен ден, не съм се отказала от ангажимент, не съм закъсняла за работа. Никой не може да каже, че не съм отдадена на работата си“, казва Бела.

От своя страна, Джиджи сподели пред InStyle, че също се наслаждава на кариерата си, като дори обмисля да се насочи към дизайна. „Когато се появя на снимачната площадка, не мисля само за мен или за фотографа. Гледам екипа, осветлението, кетъринга, как всичко е подредено. Мисля за всичко. Може би това ще доведе до нещо след време, като например да си имам своя продуцентска компания или да съм креативен директор“, споделя тя.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Дали ще видим Джиджи в друга светлина, освен като модел, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари