IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойна заплаха: Джиджи и Бела Хадид на дефилето на Vivienne Westwood

9 март 2022 18 00

Седмицата на модата в Париж продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Париж се изправи пред двойна модна заплаха преди няколко дни по време на Седмицата на модата. На пети март всички погледи бяха вперени в Джиджи и Бела Хадид, които бяха част от дефилето на Vivienne Westwood за женската колекция есен/зима 2022/2023.

25-годишната Бела показа две театрални визии от последната колекция на лондонската дизайнерка. Един от тоалетите включваше минирокля в градински зелен цвят, стилизирана с драматичен пояс и рибарски мрежи. Другата, с която Хадид закри дефилето, беше авангардна булчинска визия, включваща минирокля от корсет с тюл, украсена с червени помпони, съчетана с воал и украсена шапка. Всичко това беше завършено с чифт сиви шарени чорапогащи, равни обувки и една роза.

Бела Хадид

Снимки: Getty Images

26-годишната Джиджи също се появи с две различни визии по време на дефилето. Първото ѝ облекло, вдъхновено от бохо стила, включваше голямо оранжево палто с блуза и шапка в същия десен, пелерина с флорални шарки, черна минипола и раирани високи чорапи. В другата си поява моделката излъчваше призрачен шик, облечена в бяла драпирана рокля и прозрачен воал, който покриваше очите ѝ.

Двете сестри се разходиха по подиума пред очите на звездни гости, включително Парис Джаксън и моделът Кайланд Морис, който е син на музиканта Стиви Уондър.

Джиджи Хадид

Снимки: Getty Images

Откакто са в Париж Бела и Джиджи са доста заети с дефилета по време на Седмицата на модата. Те бяха част от колекцията на Off-White, Isabel Marant, Coperni и Ludovic De Saint-Sernin.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари