IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи и Бела Хадид в центъра на звездното дефиле на Ralph Lauren

29 март 2022 08 30

Те бяха наблюдавани от Джесика Частейн, Лили Колинс, Рейчъл Броснахан, Джанел Моне и много други

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ralph Lauren официално забрави за пандемията и домашните дрехи, връщайки официалното облекло със своята колекция за есен 2022.

Шоуто, което може да се похвали със звездни модели и публика, се проведе преди няколко дни в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк. Сестрите Джиджи и Бела Хадид бяха сред известните лица, които се разходиха по модния подиум.

Джиджи Хадид

Снимки: Getty Images

Джиджи, която наскоро дебютира платиненоруси кичури, носеше рокля, тип риза, облечена под черен пуловер на Ralph Lauren, който включваше логото на марката. Визията беше съчетана с черни панталони. По-късно моделката се разходи и с гащеризон без ръб. Междувременно Бела беше облечена в описваща фигурата бяла рокля, както и кариран блейзър и черен панталон.

Емблематичният модел на Ralph Lauren Тайсън Бекфорд се завърна на подиума, облечен в точно направен по мерките му костюм, комбиниран с традиционно вълнено палто. Другите дрехи от колекцията включваха вечерни облекла, като зашеметяваща черна рокля, която беше украсена с масивна червена копринена панделка.

Презентацията, която носеше името „Вечер с Ralph Lauren в Ню Йорк“, имаше за цел да улови и отпразнува очакваното завръщане към нормалния начин на живот след пандемията от коронавирус.

Джиджи Хадид

Снимки: Getty Images

Що се отнася до останалите гости, звездното попълнение включваше Лили Колинс, Рейчъл Броснахан, Джанел Монае, Джесика Частейн и Хендри Голдинг. Дамите бяха облечени в дизайнерско облекло от Ralph Lauren, като Колинс и Монае избраха спортно-елегантни костюми. Джанел оформи визията си с яркожълто сако, докато Броснахан заложи на текстурирано горнище с черен панталон.

Джесика Частейн заложи на черна визия, облечена в блестяща рокля и класически черен блейзър. Звездата от сериала „Еуфория“ Ангъс Клауд, който е най-новото лице на парфюмите на Polo by Ralph Lauren, също присъстваше, както и Евън Мок от „Клюкарката“.

Според Vogue, Музеят на модерното изкуство е бил трансформиран, за да изглежда като всекидневната на Ралф Лорън на Пето авеню, тъй като декорите включвали столове със стоманени рамена, масичка за кафе с книги и други. Пространството е имало и реплика на изгледа към Central Park, на който дизайнерът се наслаждава от дома си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари