IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Дрехите и аксесоарите, които да носите

11 април 2022 18 00

Слънчевото настроение пристига в гардероба ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вече официално сме в пролетно настроение, след като посрещнахме новия сезон. На 20 март, точно в 17:33 часа, настъпи астрономическата пролет, когато денят и нощта са с еднаква продължителност, а след това денят започва да става все по-дълъг. Това означава, че ще имаме повече време да се насладим на топлите лъчи на слънцето, да излизаме сред цъфтящата природа и да бъдем малко по-усмихнати и щастливи.

Доказано е, че по-топлите месеци увеличават нивата на серотонин в тялото ни, което намалява умората, нежеланието за работа и социални контакти, както и тревожността. На тяхно място се настаняват усмивките, насладата от живота и вдъхновението да създадем нещо ново или да променим себе си.

С настъпването на новия сезон идва време и за смяна на гардероба. Дебелите и плътни дрехи се заменят с по-тънки и цветни тоалети, които носят още повече щастие, когато се погледнем в огледалото. Модните критици препоръчват през пролетта да носим малко повече ярки дрехи в замяна на сивите и черни, които използвахме през зимата. Вкарайте в гардероба си нюансите от дъгата и сме сигурни, че ще бъдете колоритни както на външен, така и на вътрешен вид.

Ето кои дрехи и аксесоари да носите тази пролет

Зелени цветове

Смелите и ярки цветове са задължителни за пролетта. За да постигнете тази тенденция, носете любима раздвижена рокля или костюм с аксесоари в същия нюанс.

От изискани рокли до шикозни чанти, този наситен зелен цвят има своя момент на слава. Когато залагате на едноцветен тоалет, смесването на текстури, като тази плетена жилетка и лека шифонова рокля, добавя интерес към външния ви вид.

Цвят фуксия

Яркорозовото не е запазено само за Ел Уудс (Рийз Уидърспун) от „Професия блондинка“. Опитайте този щастлив нюанс в структуриран комплект. Добавянето на аксесоари в малко по-тъмен цвят на фуксията ще придаде по-интересен завършек на визията.

Праскова

Раздвижен и весел, този слънчев нюанс на оранжевото е супер шик. Бъдете семпли с елегантна рокля и минималистични аксесоари за модна визия.

Пръстени със скъпоценни камъни

Цветните пръстени със сигурност ще привлекат вниманието на околните и ще придадат на визията ви по-разчупен вид. Хубавото е, че те не са запазени само за специални поводи. Добавете един към ежедневната си визия или пък украсете всеки един пръст за дискотека с приятели.

Дънки с широки крачоли

Най-новият популярен стил при денима е с висока талия и свободна кройка. Въпреки че този стил е малко по-отпуснат, той все още изглежда елегантен, благодарение на правите крачоли.

Многопластови колиета

Не е нужно да бъдете Дженифър Лопес, за да повторите нейните визии. Използвайте няколко от любимите си колиета, за да ги насложите едно върху друго, като започнете от късите и най-накрая сложите дълго, което да стига чак до началото на дънките ви.

Малки чанти

Една от пролетните тенденции тази година се завръща от 90-те, предлагайки стил и компактност в едно. Малките чанти, които можем да сложим на рамо или да държим в ръка, са перфектен завършек на вашето облекло за романтична вечеря или разходка с приятели. В момента се предлагат набор от дизайни, включвайки елегантни дръжки или подпухнали плисета, така че изборът е изцяло ваш.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари