IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за пролетта – пробвайте обеци в минималистичен стил

19 март 2022 15 00

Златните модели са най-актуални

IStockphoto

IStockphoto

Търсите ли нови аксесоари за пролетта? Ако в кутията за бижута държите по чифт халки или висулки, то към тях трябва да добавите поне един минималистичен модел. Тази година, освен сребърните, ще продължат да се носят и златните. Само че няма да са толкова обемни, а по-нежни и елегантни. И ако имате повече от една дупка на ухото, още по-добре!

Не е нужно вашите аксесоари за пролетта да са от истинско злато. Има най-различни сплави, предлагани на пазара, които не потъмняват още след първото поставяне. Сред тях винтидж моделите, напомнящи на обеците, които имахме като малки, заслужават вашето внимание.

Освен кокетните обеци с винт, които всяка от нас има в колекцията си, е време да добавите халки в среден или миниатюрен размер. Те се доближават доста до онези изчистени варианти, които бяха актуални през 80-те и 90-те. Някои са с малки висулки, докато други са с удобното френско закопчаване.

Ето няколко обеци в минималистичен стил, които да добавите към вашите нови аксесоари за пролетта:

1. Халки с вериги

Ако разполагате с повече дупки, си купете колекция от мънички обеци, сред които да има халки, свързани със златна верижка помежду им.

Веригите са идеалният детайл, ако не искате колекцията ви от обеци да се възприема като твърде ценна. Обичам да добавям верига към задната част на шипове или да създавам псевдо-обръч със свързан стил на верига между два пиърсинга. Към тях може да има нежни пиърсинг обеци с камъчета – в най-различна форма.

2. Халки с перли

Вместо обикновени златни халки в среден или миниатюрен размер, изберете такива с перла. Повечето модели са с френско закопчаване и трудно могат да паднат от ушите и да ги изгубите. Те могат да се комбинират с ултратънък златен синджир с перла или надпис – друга тенденция за сезона.

3. Бебешки

Тук попадат всички миниатюрни модели на винт, които някои смятат, че са за бебета и малки деца, но тази пролет ще се носят и от големите.

4. Винтидж халки с камъни

Точно като златните халки от едно време, но с инкрустирани камъчета, ще са сред актуалните аксесоари за новия сезон. Сред тях има и модели, към които има висулка – звезда, сърчице, сълза или друг популярен в бижутерията елемент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари