IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2022 – Бионсе с идея за колие с висулки

8 февруари 2022 10 30

То е по актуален тренд

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Наскоро Бионсе ни показа нещо ново от своята колекция, което е истинско изкушение. Певицата позира с плюшен комплект в бордо – панталон, бюстие с тънки презрамки и горнище с цип. И трите са с яркооранжеви ивици от двете страни.

Звездата качи галерия от снимки с дрехите, съчетани с шапка-идиотка в същия нюанс. На част от тях тя е с бели очила със сърца, а на другите е без и я виждаме с много лек грим.

Докато много от феновете на изпълнителката са в очакване на нейната специална колекция, посветена на Свети Валентин, други обръщат внимание на бижутата ѝ, които биха се харесали на всяка от нас.

На втората снимка на Бионсе виждаме, че тя има златно колие с висулки на врата. И според модни експерти, то е по актуален тренд за 2022 г. То е на марката Bey PD Paola La Bamba и по-специфичното за него е, че вместо със сърца, подходящи за 14 февруари, е с прикачени насекоми.

През 2021 г. мухите бяха основен мотив при много дрехи, обувки и аксесоари. И ето че сега той ще се пренесе и при бижутата.

Колието на Бионсе е позлатено, с пет симетрично разположени висулки с мухи. Част от тях са със симпатични камъчета.

Аксесоарът, подбран от певицата, струва близо 230 лв, като е съчетан с нежен синджир с надпис по средата. Освен него, от същата колекция има обеци, пръстени и други висулки с нестандартния мотив.

В случай, че бижуто с мухи не ви допада толкова, може да си изберете сходно, което е с пчели или пък сърца/звезди, които са по-подходящи за Свети Валентин. Друг вариант е висулките да са перли, които ще са хит и тази година.

Иначе, що се отнася до новата колекция на Бионсе, тя се очаква да бъде пусната на 9 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари