IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр за Коледа – Бионсе със стилна идея в сиво

13 декември 2021 10 30

Певицата го съчета с тоалет на Gucci и Balenciaga

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Последната визия на Бионсе е истинско вдъхновение за предстоящите празници. Певицата сподели галерия от снимки, в която позира до съпруга си Джей Зи. В нея тя показа тоалет на Gucci и Balenciaga, с инкрустирани кристали, който струва над 32 хиляди долара. Той е перфектен избор не само за нейната вечеря, но и за тоалет за Коледа.

Звездата съчета блестящия блейзър с логата на марките с клин с вградени обувки на висок ток – запазената марка на Balenciaga. В ръцете си тя носи миниатюрна чантичка – във формата на сърце, с тънка верига към нея.

Разглеждайки снимките на Бионсе, виждаме, че блестящата визия на певицата допълват ръкавици без пръсти с монограма на Gucci. Те също са с безброй камъни по тях. Но нещо друго прави впечатление – нейният уникален френски маникюр.

Сребрист блясък по ноктите за Коледа

За да покаже по-отблизо своя стайлинг, който може да копирате за празници 2021, Бионсе сподели близо 10 снимки, качвайки всеки детайл поотделно. На седмия слайд от нейната галерия се вижда по-отблизо френският ѝ маникюр, който със сигурност не е обикновен. Той е със сив цвят, притежаващ лек металически блясък.

Ноктите на изпълнителката са оформени в тип бадем – най-популярният за годината. Френската лента не е права, а със C-образна извивка. Сивите върхове се комбинират отлично с нюд основа, като на всеки нокът има по някоя малка геометрична фигура в черен цвят. На някои плочки виждаме квадрати, на други точки или триъгълници.

По данни на Allure, стилният маникюр на Бионсе ще стане хит през 2022 г.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари