IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр: 5 идеи за Коледа и Нова година

24 декември 2021 12 00

До най-прекрасното време от годината остава съвсем малко

Снимка: iStock

Снимка: iStock

До Коледа и Нова година остава съвсем малко. Някои от нас все още се чудят кога измина и тази година, но други вече започват трепетно да се подготвят за празниците. Подаръците вече са набелязани, партитата са организирани, а тоалетите са закачени в гардероба. Това, което ни остава, е само да изберем маникюр и прическа и спокойно можем да седнем на дивана, да гледаме коледни филми и да изчакаме празничната вечер.

Това е сезонът на пухените пижами, топлото какао и декорирането на дома с възможно най-много червени и зелени гирлянди. Сега е времето и за празничен маникюр, който да отговаря на вътрешните ни емоции и коледния дух.

Най-хубавото е, че няма формула за празнуване на Коледа и Нова година, като същото важи и за дизайна по ноктите ви. Независимо дали обичате да запазите ноктопластиката си класическа със снежинки, да добавите златен блясък, или пък да превърнете пръстите си в коледна елха, има ваканционни маникюри за максималистите и минималистите сред нас.

Така че, направете си чаша горещ шоколад, включете празничния филмов маратон на Hallmark и си изберете един от празничните маникюри, които ще ви предложим. От червени и зелени завихряния до леден бял блестящ лак за ноктите, следващите идеи ще ви помогнат да отпразнувате празниците със стил.

5 идеи за Коледа и Нова година

Звезди

Всяка година на върха на коледната елха слагаме звезда, която да добави блясък към всичките играчки по бодливите клонки. Това празнично настроение може да се пренесе и върху пръстите ви, използвайки само няколко малки бижута, които със сигурност ще ви накарат да се почувствате коледно.
Маникюристката Бетина Голдстейн използва залепващи се украси, които поставя върху чиста основа. Тази идея е чудесно решение за тези от нас, които искат да бъдат с празничен маникюр, но в същото време не са фенове на дизайните, които привличат внимание.

Празничен френски

Френският маникюр намери място и сред празничните дизайни, като този път той е малко променен, за да се впише напълно в обстановката. През цялата година станахме свидетели на различни прочити на този стил, като сега е време да превключим на коледна вълна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi D (@nailsbymimi)

Тазгодишният празничен френски маникюр включва червени върхове и многоцветен блестящ лак за основа. Маникюристката Мими Д ни показва с точност как стилът може да бъде постигнат, както у дома, така и в салона за красота.

Бонбонени завъртулки

Пренесете коледните сладки изкушения върху ноктите си, създавайки един елегантен и различен маникюр. Използвайте бяло, зелено, златно и червено, за да направите няколко завъртулки покрай върха на пръстите.

Сняг

Какво може да направи коледното ни настроение още по-хубаво? Един обилен и пухкав сняг, разбира се. За наше съжаление, тази картинка е все по-голяма рядкост в България, което ни кара да търсим снежинките другаде. Дали ще ги сложим като тапет на телефона си или ще ги носим върху блузите си, зависи от нас. Но има и друг начин, по който да се радваме на снега, когато той отсъства, и това е чрез красив маникюр.

Ако искате да бъдете в тон със зимната обстановка отпреди няколко години, когато трудно си намирахме колите сутрин, изпробвайте този бял дизайн върху ноктите си. За рисуването на снежинките ще ви трябва малко помощ, затова препоръчваме да се доверите на маникюрист, който ще направи всичко по ваше желание. Изберете два пръста, на които да нарисувате снежинките, а другите ги оставете в класическия френски стил.

Опаковъчна хартия

Малко по-нестандартно предложение за коледните празници, което е подходящо за всеки, който иска да се открои сред тълпата. Използвайте ноктите си, за да напомните на всички около вас, че под елхата трябва да има подаръци, опаковани в красива хартия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Minerva (@nail_swag)

Нанесете бял лак за основа, след което нарисувайте златните ленти, оформяйки ги в различни фигури. Най-накрая сложете бижута за нокти, за да добавите малко блясък, необходим за всяка Коледа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари