IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр: Стилът, който ще диктува Коледа и Нова година

23 декември 2020 16 30

Червеното и зеленото не са единствените цветове за декември

Снимка: Pexels

Когато помислите за празничен маникюр, умът ви вероятно директно се насочва към злато, блясък, коледни елхи, коледни бастунчета или снежинки. Но ако тази година искате да заложите на нещо различно, то социалните мрежи имат идея за вас.

В Instagram се появи нов стил, който обещава да диктува тенденциите тази Коледа и Нова година. Вдъхновен от роклите, якетата, мъничките чанти и обувките, които носите само на коледното парти в офиса или в навечерието на 31 декември, текстурният плат се превръща в неочакван празничен маникюр.

Визията наскоро набра огромна популярност, когато маникюристката Ейми Ле сподели ноктите си със зелен мъх от кадифе в Instagram. Ле предлага на своите последователи пълен урок за това как да си направят външния вид. Същият ефект се постига и с флокираща пудра. Можете или да поръсите, или да потопите върха на пръста си в пудрата, след като сте нанесли основен лак. По този начин тя ще прилепне директно към нокътя.

Ако пудрата ви се струва прекалено разхвърляна, избягайте от нея като просто покриете ноктите си с кадифено матирано покритие. Няма да има същия блясък, но ще получите част от текстурата. За разлика от кадифените дрехи, които носите само за една нощ от годината, този маникюр ще остане по-дълго с вас. Той е подходящ не само за празничния сезон, но и за цялата зима.

Вижте няколко красиви идеи, които може да пробвате този декември:

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари