IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр в бургундскочервено – вдъхновение от новия клип на Адел

14 ноември 2021 12 00

Цветът е сред предпочитаните за есен 2021

GettyPexels

GettyPexels

Адел се завърна с пълна сила, представяйки първата си песен след своята дългогодишна пауза от сцената. В клипа на Easy on Me я видяхме не само с новата фигура, но и с желанието за отваряне на друга страница след развода. А освен лаченото кожено манто на певицата, много дами се потрудиха да открият и лака ѝ за нокти.

Бургундскочервеният цвят е основен във визията на изпълнителката, перфектна за есен 2021. Да не говорим, че той е сред предпочитаните по-тъмни нюанси за сезона.

via GIPHY

Ноктите на Адел, направени във форма стилето са лакирани в наситеночервения цвят, който напомня много на този на хубавото червено вино, което много от нас пият всяка вечер. Е, звездата спря алкохола, но пък няма нищо напротив да ни вдъхнови за нов маникюр, показвайки, че избраният от нея тон е перфектен за студените есенни дни. Той може да бъде съчетан с дрехите, точно както тя е направила за своя клип.

Много марки лакове за нокти предлагат бургундскочервено, което може да бъде на цяла плочка, без никакви декорации. Ако пък харесвате такива, може да ползвате малко брокат за блясък, залепващи се камъчета... Има и много свежи идеи под формата на обърнат френски маникюр. Ето няколко от тях, които може да използвате:

Разгледайте и още есенни идеи за маникюр:

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари