IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр с тиквени нюанси – идея от Дуа Липа

6 ноември 2021 18 00

Цветът, избран от певицата, е актуален за есента

БГНЕС/IStockphoto

Тиквата е онова, с което свързваме есента. А след Хелоуин, много жени са с маникюр, на който поне на една плочка има от сезонния продукт. Но не си мислете, че ноктите в оранжеви тонове стават само за Деня на ввси светии! Ето пример с Дуа Липа, която ни показва една актуална идея.

Забравете за френския маникюр с бяло. Да, той си е класика, но сега то ще бъде заместено от нюансите на тиквата. В своя профил в Instagram изпълнителката показва кой точно е използвала.

Досега звездата се появяваше с маникюр в змийскозелено, яркосиньо, червено и класическото бяло. Но от известно време е с дълги нокти, на чиито върхове виждаме яркооранжево, по препоръка на Мишел Хъмфри, чийто салон тя посещава често.

С френския маникюр в оранжево виждаме Дуа в звукозаписното студио, пред огледалото в дома ѝ, както и при излизанията навън с приятели. А според това, което носи като дрехи тя, той не само се откроява, но и слива с грима и аутфитите ѝ.

Тиквените нюанси стоят страхотно на изчистена плочка, лакирана само с безцветна или нюд основа. Ето още няколко идеи, подобни на тази на Дуа Липа, които може да ползвате:

1. Двоен

Тук ноктите имат по-остър връх, който е с двойна лента. По-голямата е в оранжево, докато по-малката, в сходен на него цвят. Освен това те са леко извити – наляво или надясно.

2. Минималистичен

Плочките са затъпени максимално, като не са с прекалено голяма дължина. Лентата на всеки връх е много тънка и нежна. На някои нокти тя е в по-светло оранжево, докато на други – в по-тъмно. Може да се сложи от цвета и в основата на всеки нокът.

3. Обърнат

Обърнатият френски маникюр е доста актуален. Може да завъртите линиите накъдето си поискате, ползвайки предпочитан от вас тиквен нюанс. Така на някои плочки ще се получат красиви вълни в съчетание с монохромна или прозрачна основа.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари