IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр за есента – Клои Кардашян отново е със свръхдълги нокти

30 септември 2021 16 30

Риалити звездата разказа за тази своя страст

IStockphoto

Свръхдългите нокти отново са на мода. Видяхме ги като част от визиите на някои звезди, появили се на червения килим на Met Gala 2021 и наградите „Еми“. С по-голяма площ, те позволяват разнообразие от декорации, но могат да бъдат и изчистени, само в един цвят. Именно такива харесва Клои Кардашян, която освен с коригираните си снимки, често попада в полезрението ни и с акрилния си маникюр.

През последните няколко месеца известната дама предпочита френския маникюр, като избира овална форма, тип балерина или такъв с доста остри върхове. Разглеждайки последните ѝ публикации, виждаме, че навсякъде – както на снимки, така и във видеа, тя е с прекалено дълги нокти. Именно заради тях преди време тя събра доста критики от гневни майки, които недоумяваха как сменя памперсите на дъщеря си.

Гостувайки в шоуто на Джеймс Кордън, 36-годишната звезда сподели защо харесва точно такъв маникюр. Тогава тя показа на камерата нокът във форма на овал и посочи, че обикновено те са доста по-остри. Именно това притеснява много хора, които се чудят няма ли да одраска себе си или своето дете.

„О, Боже мой! Погледни тези нокти! Винаги ли са такива?“, отбелязва комикът. На въпроса му как се справя с тях в ежедневието си, Клои му отговаря, че прекалено много се обсъжда дължината на ноктите ѝ, с които тя върши всичко, подобно на много други жени.

Кардашян уточнява, че докато момиченцето ѝ било по-малко, тя държала на по-квадратните нокти, с които сменяла памперси без проблеми. Кадрите ѝ в социалните мрежи обаче показват друго!

Все пак, трябва да отбележим, че макар и твърде дълъг, маникюрът от акрил на Клои и винаги е по последните тенденции и вдъхновява много дами, които също като нея си падат по нестандартни дължини. Така например тя дава идея с млечнобяло, бонбонени цветове, кафяво, както и някои неонови тонове, които ще продължат да се ползват и през есен 2021.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари