IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Няколко идеи от Met Gala 2021

14 септември 2021 16 30

Кристали, ярки цветове и още много други вдъхновения

Снимка: БГНЕС

Известните личности и целият им екип от маникюристи, стилисти и фризьори прекарват месеци в подготовка на дадена визия за червения килим. Все пак звездата ще бъде видяна от милиони, може би дори милиарди хора в рамките на няколко минути след пристигането си на някое събитие. Но Met Gala не е просто събитие. Това е най-очакваният моден бал, особено тази година, като се има предвид, че ковид отмени миналогодишното събиране на звездния елит.

Оказва се, че не само ние сме тъгували по Met Gala през 2020 година, тъй като известните личности не разочароваха със стил. Видяхме няколко двойки, които направиха своя дебют в музея „Метрополитън“, както и звезди, които отправиха важно послание със своите тоалети. Всичко това обаче нямаше как да е завършено без един прекрасен маникюр.

Ноктите може и да са по-малки от някои от скъпоценните камъни, които знаменитостите носеха върху телата си, но те играят важна роля за цялостния завършек на облеклото. Независимо дали визията изисква нещо солидно или сложен миниатюрен шедьовър, звездите се доверяват на своите маникюристи за създаването на нещо уникално и запомнящо се.

Ето кои известни личности впечатлиха с маникюра си по време на Met Gala

Saweetie

Saweetie BGNES

Снимка: БГНЕС

Смелият маникюр е задължителен само за някои знаменитости и Saweetie е една от тях. За Met Gala нейните нокти на практика бяха продължение на скъпоценните камъни, които видяхме по цялото ѝ тяло. Блестящата прасковена основа получава надграждане от изключително големи кристали, които започват от кожичките и достигат до средата на нокътя.

Ема Чембърлейн

Ема Чембърлейн

Снимка: Getty Images

Маникюристката Марисол създаде на Ема Чембърлейн прост, но изключително шикозен маникюр само с три ключови елемента – непрозрачен бежов лак, изящни златни линии и сериозна дължина. „Тъй като роклята е толкова прекрасна, исках да направя комплимент на външния вид, но не да привличам цялото внимание към ноктите“, казва Марисол. Според нея, тоалетът трябва да е обект на фокус, а всичко друго просто трябва да го допълва.

Синтия Ериво

Синтия Ериво

Снимка: БГНЕС

Синтия Ериво може да е британка, но се появи с един от най-американските маникюри на Met Gala. Дългите заострени нокти бяха покрити с гладки кристали, подобни на мехурчета, като всеки един комплект съдържаше по един червен, бял и син кристал.

Били Айлиш

Били Айлиш

Снимка: Getty Images

Може да е известна със своя маникюр с дизайнерско лого и да е присъствала на наградите на MTV без да си оправи ноктите, но Били Айлиш не посмя да дойде на Met Gala без елегантен маникюр. Този път дългите ѝ нокти съвпаднаха с великолепната ѝ рокля в ретро стил в цвят праскова. Маникюрът беше перфектният завършек на всички пръстени от Cartier, които бяха по ръката на Айлиш.

Бен Плат

Бен Плат

Снимка: Getty Images

Кой казва, че маникюрът е само за жени? Бен Плат реши да разбие стереотипите, появявайки се с интересен дизайн по ноктите. Актьорът избра синия и белия цвят, които бяха използвани за направата на различни завъртулки, чудесно комбиниращи се със сините дънки и бялата риза. На овалната форма на ноктите имаше свежа, бяла основа и всеки нокът имаше абстрактни линии в два нюанса на синьото – небесно и морско.

Мейзи Уилямс

Мейзи Уилямс

Снимка: Getty Images

Имаше толкова много блестящо смели аспекти във външния вид на Мейзи Уилямс, но очите ни веднага се спряха на маникюра ѝ. Футуристичният дизайн беше това, което открадна вниманието на всички и имаше защо. Всеки дълъг нокът имаше абстрактна визия в черно или зелено, които бяха нанесени върху прозрачен акрил и допълнен от блестящи ефекти.

Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images

Темата на Met Gala 2021 може и да беше „Американска мода“, но Кейт Хъдсън заложи на френски маникюр. Дизайнът ѝ беше смела, много различна версия от класическия дизайн, включваща заоблени бели върхове и ярка, непрозрачно розова основа, която съответстваше на розовата рокля на актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари