IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Не харесвах тялото си по време на Met Gala 2015

10 юни 2021 09 00

Изпълнителката говори за най-известните си визии на червения килим

Снимка: БГНЕС

Нощта на Met Gala винаги се свързва с безупречен стил, перфектен грим и звездно присъствие. Под зоркото око на Ана Уинтур елитът на Холивуд и модната индустрия се събира за една вечер на елегантността и изящността, доказвайки че всеки може да изглежда добре, независимо какъв тоалет избира.

Въпреки че Met Gala се свързва с положителни емоции, една от годините не била толкова добра за Селена Гомес. В нов епизод от поредицата Life in Looks изпълнителката разглежда едни от най-добрите си визии на червения килим през годините и споделя детайли от процеса на гримиране и обличане. Докато говори за бялата рокля на Vera Wang, която носи на Met Gala през 2015 година, Гомес разкрива, че не е била доволна от тялото си по онова време.

„Тогава много се фокусирах върху теглото си. Помня тази вечер много добре и знам, че не бях доволна от фигурата си“, казва Гомес пред Vogue. Тогава тя е била на 22 години, като разкрива, че е трябвало да работи доста време с дизайнерския си екип, за да направи роклята точно по нейна мярка. Все пак Селена се е наслаждавала на процеса и смята, че в крайна сметка резултатът е бил впечатляващ.

След като вижда снимките от събитието обаче Гомес разбира, че всъщност не трябва да се съобразява с изискванията на околните относно фигура и тегло. Тогава тя започва да обръща повече внимание на себе си и да не слуша мнението на другите. „Осъзнах, че не трябва да бъда във формата на 19-годишно момиче, защото не съм 19-годишно момиче“, казва звездата.

Друга визия, която Селена дискутира, е тази във видеото към песента Love You Like a Love Song. То дебютира през 2011 година, а в него изпълнителката носи рокля, която разкрива малко повече от това, което вторият ѝ баща би искал. Двамата са влезли в малък спор относно кадрите и дали те трябва да бъдат показани пред целия свят. „Имахме спор, защото се виждаше доста голяма част от гърдите ми. Той просто се опитваше да ме предпази“, спомня си Гомес.

Най-добрия тоалет, според Селена, е била червената рокля на Prada, която тя носи по време на Американските музикални награди през 2016 година. Обяснява, че избира точно него, защото ѝ напомня за период, в който е започнала наново и е навлязла във време, в което поставя себе си на първо място и се показва пред света така както тя иска, а не както другите ѝ казват.

Селена Гомес

Снимка: БГНЕС

Червената рокля на Prada е комбинирана с малко аксесоари и семпъл грим, а Гомес е искала да прилича на Одри Хепбърн. „След като облякох роклята си казах, че съм готова да бъда себе си. Готова съм да изляза пред света и да покажа истинската си същност“, обяснява Селена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари