IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: 5 идеи с пейзажи

20 септември 2021 10 40

Използвайте по-топли цветове

IStockphoto

Есента е сезон, който ни предлага разнообразието на топлите цветове. Вглеждайки се в дърветата навън, ще видим листа с най-различни тонове на жълто, оранжево, кафяво и бежово. Комбинирането им по различен начин е перфектно за най-новия ви маникюр.

Ако искате да сте в крак с времето и търсите тематични идеи за лакиране и декориране на ноктите, днес ние ви предлагаме няколко, които да ви вдъхновят за есен 2021.

Тикви, жълъди, листенца в различна форма, цветя и много златен прах са нещата, които ще видите по ноктите, които много инфлуенсъри качват в своите профили в Instagram.

В случай, че ви е омръзнало да си правите маникюра сами вкъщи и искате нещо по-издръжливо и пъстро, то ви предлагаме пет идеи със семпли есенни пейзажи:

1. Есенни мотиви и много жълто

Ако си падате по наситените и привличащи вниманието цветове, то няма да имате проблем с жълтото в тази идея. При нея основните мотиви са жълъди и черният глог – растенията, с които свързваме този прекрасен сезон.

Може основата ви да е различна на всеки нокът – една част в жълто, а друга в млечнобяло, върху което да ви направят рисунки.

2. Пъстра есен

За да е пъстра есента по ноктите ви, трябва да поискате маникюр, на който да имате растения в поне 3-4 цвята като жълто, оранжево, златно, зелено.

За по-голям контраст, може да пожелаете лакиране на част от ноктите с яркочервен лак.

3. Есенни листа

При тази идея е най-добре да се ползва акрил или гел лак, като се използват декоративни листа в различни цветове за част от плочките.

За да имате повече есенни листа върху ноктите, е необходимо те да са по-дълги.

4. Пейзаж на цял нокът

Тази идея е малко по-сложна, но всеки по-опитен маникюрист ще я изпълни. Ноктите са в основен цвят бяло и оранжево, като върху тях са нарисувани различни есенни картини.

Дърво с шарена корона или отделни листа са нещата от пейзажа, който виждате всеки ден навън. Затова поискайте да ги пренесат в маникюра ви.

5. Птиците отлитат на юг

Тук есенните нюанси са използвани за фон на небето, в което птиците се реят.

Този маникюр с омбре ефект може да ви бъде направен във всеки салон. Отгоре с черен цвят се рисуват птиците, които със застудяването на времето отлитат на юг. За тях може да се ползва и готов печат.

Ето и други идеи за вашия маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари