IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Пет идеи за акрилни нокти

11 октомври 2021 12 30

В случай, че търсите нещо ново

Снимка: iStock

Ако винаги сте завиждали на дамите с дълги нокти, наистина няма нужда да се депресирате. Акрилните нокти могат да ви дадат желаната дължина и издръжливост. Така че, ако естествените ви нокти винаги се чупят или растат бавно, преминаването към акрил е вашето решение.

Акрилите са здрави, еластични удължения на ноктите, които ви позволяват да се грижите за ежедневните си дейности, без да се страхувате от начупване или тотално счупване на вашия перфектен маникюр. Наслояването е основно комбинация от течен мономер и прахообразем полимер, които образуват паста, която след това се свързва с естествения нокът. Веднъж на място, тя се втвърдява и може да се полира и оформя по желание.

„Акрилът е по-силно покритие за нокти от повечето твърди гелове и някои от клиентите ми наистина се нуждаят от тази издръжливост“, казва Джули Кандалек пред InStyle. Акрилните нокти също улесняват създаването на различни дизайни върху маникюра, които издържат дълго време. Независимо дали искате да създадете омбре дизайн с бадемова форма или френски маникюр с квадратен връх, акрилът ви дава възможност да направите всичко.

„Обичам да използвам акрилни нокти, за да създавам класически френски дизайни и 3D ноктопластика“, казва Кандалек. Тя допълва, че акрилните пудри също лесно се смесват и персонализират, което е ценен актив за създаването на перфектния нюанс за тена на кожата на клиента.

Джули Кандалек споделя своите пет идеи за акрилни нокти, които ще паснат на всяко облекло и настроение

Бонбонен маникюр

Този акрилен дизайн е един от най-добрите, тъй като може да използвате почти всеки цвят. Разменете няколко есенни нюанса за създаването на типичен маникюр за сезона. Според Кандалек, маникюрът е лесен за поддръжка, защото растежът на ноктите ще бъде по-малко очевиден.

Класически френски

Този френски акрилен дизайн придава изчистен и естествено изглеждащ вид. Нарича се „Вечният френски“, защото не се използва лак. Розово-белият цвят идва от цветни акрилни прахове и ултралъскав гел.

Носталгия по миналото

Тази година тенденциите в модата и красотата се завръщат към минали десетилетия и маникюрът не прави изключение. Придайте си малко носталгичен вид с този дизайн в стил 2000 година. Според Кандалек, ноктите ви трябва да бъдат вдъхновени от настроението и емоциите ви, така че не се притеснявайте ако имате малко по-различен дизайн, който искате да си направите. Изборът е изцяло ваш и сме сигурни, че ще изглеждате чудесно.

Силата на цветята

Акрилните нокти невинаги трябва да са дълги. Има много сладки дизайни, които могат да се носят и с къси нокти. Този флорален мотив придава мек, женствен вид, подходящ за всеки повод. „От живописни, реалистични цветя до прости маргаритки – избраните от вас цветове могат да превърнат външния ви вид в нещо ефектно“, казва Кандалек пред InStyle.

Маникюристката споделя, че вдъхновението ѝ за този конкретен акрилен дизайн е било есенно моминско парти в Ибиса. Той пасва идеално на тропическата атмосфера на острова, като същевременно включва някои есенни нюанси.

Геометрия

Този модерен дизайн си играе с геометрични фигури и богати есенни цветове. Кандалек казва, че е избрала студеният тъмнозелен цвят и топлият тон на върбинка, за да създаде балансирана есенна картина.

Ако търсите още идеи за есенен маникюр, ние имаме няколко предложения за Вас:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари