IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с животински принт – Дара има предложение за вас

29 ноември 2021 09 00

Той е в бяло и черно, много лесен за изпълнение

IStockphoto

IStockphoto

Маникюрът за сезон есен/зима 2021 съдържа няколко основни техники и мотиви, които ще срещнете във всеки един салон. Тиква, листа, кафе с пара или пък брокат, снежинки и коледни елхи... Това са нещата, които дамите най-често искат за ноктите си във времето до края на годината. Но не е задължително да ги следвате. Може да изберете нещо нестандартно, с което да бъдете различни и същевременно далеч от тенденциите, които не ви допадат.

„Матча лате и добър плейлист, моля“, написа Дарина Йотова – ДАРА във Facebook, споделяйки снимки с напитката със зелен цвят, която е избрала. Държейки чашата с нея, тя демонстрира своя нов маникюр, който е в животински принт. Същият е и по пуловера ѝ.

Дрехите с кравешки мотиви – бяла основа с черни или пък кафяви петна, бяха хит за лято 2021. А ето че сега Дара ги е избрала за украса на своите нокти.

Въпросният принт не е от най-харесваните, все пак преди него се търси повече тигровият, но пък е леснопостижим в домашни условия. Трябва ви само инструмент за точки и хубав черен лак, за да направите петната на кравата. А ако плочките ви са по-дълги като тези на изпълнителката, те ще са повече и в различна форма.

Предлагаме ви едно полезно (ВИДЕО), в което ще видите как да си направите маникюра с този животински принт. За целта са ви необходими само 3 вида лак – бял, черен и безцветен.

Разгледайте и още идеи за вашия нов маникюр:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари