IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пръстени за лято 2022 – кои са най-актуални?

30 юли 2022 13 30

Ето няколко модела, от които да изберете

IStockphoto

IStockphoto

Пръстени – кои са актуалните модели за лято 2022? Наред с любимите от сребро, злато и най-различни интересни сплави, задължително ви трябва един цветен. Той е от смола – материалът, използван най-много за ръчна изработка този сезон. Моделът ни връща в ерата на стила Y2K, който сега диктува и модата при някои дрехи.

Бонбонени и много ярки тонове, 3D форми на цветя и декорации от кристали, безцветна основа с пъстър елемент... Това са само част от нещата, които са характерни за тези микробижута, които отново са актуални.

Въпросните аксесоари се комбинират отлично с шарените дрехи, обувки и аксесоари, които са хит за лято 2022.

Ето кои са най-актуалните пръстени:

1. Вдъхновени от естествени камъни

Сребърните бижута с естествени камъни са предпочитани от много от нас. Те носят късмет, предпазват от лоши очи и са нещо като талисман за притежателите им. Но това лято има друга тяхна разновидност.

Става дума за по-масивни пръстени, изработени изцяло от вашите любими естествени камъни.

2. Пръстени с квадратна/ правоъгълна форма

Те напомнят за тежките златни модели, които някои възрастни носеха преди години. Освен обикновените пластмасови пръстени в цветовете на лятото, има и такива от смола, някои от които могат да се регулират и стават за различни размери.

3. Минималистичен вариант

Това са по-изчистени пръстени от смола, които са прозрачни или в по-неутрални тонове. Можете да подредите няколко един до друг – на всеки пръст.

4. Пръстени с блестящи елементи

Тези са от смола, пълна с брокат, конфети, сухи цветя и разни други цветни елементи.

5. Плодови пръстени

Въпросният вариант е като прозрачна халка, която съдържа плодовете за сезона като диня, ягодки, ананас, киви, манго. В стила Y2K има и варианти с маргаритки и жълти усмивки.

6. С овална форма и камъни

Този модел пръстени също са цветни, като са декорирани с най-различни камъчета в различен от техния нюанс. За разлика от квадратните, те са с по-овална форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари