IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута лято 2022 – по-цветни и носталгични

1 юни 2022 10 30

Връщат ни назад в ранната 2000 година

IStockphoto

IStockphoto

В началото на 2000-ата се появи тенденция, която през годините се връща на няколко пъти. И ето че за лято 2022 ще си я припомним отново. Става дума за цветните бижута в стил Y2K, които е време да покажем през топлите дни.

Дали в парка, на разходка или на бар с приятели, както и на морето, тези бижута са изключително удобни. Със своите различни цветове (актуалните за сезона) и блестящи елементи като камъчета и други, те винаги бият на очи. И превръщат и обикновената визия в по-специална.

Ако сте си купили от цветните костюми, рокли и комплекти от панталонки и блузки/ризи в ярки или много наситени цветове, ви трябват и сходни бижута. Всички те ще ни върнат в безгрижните ученически години.

Дуа Липа, Рита Ора, Бела и Джиджи Хадид, Хейли Бийбър, са звездите, които залагат на въпросните бижута, носещи носталгия по ранната 2000 г.

Какви бижута в стил Y2K да изберете за лято 2022?

1. Верижка за кръста

Точно както симпатичните колиета с дребни мъниста за врата, има и верижки за кръста. Така, ако носите къс топ или бански, може да ползвате този аксесоар. И с него да промените външния си вид за басейна, плажа или партито на морето.

Има както едноцветни верижки, така и многоцветни, които се регулират или са по-разтегливи според обиколката на кръста.

2. Колиета с перли и пеперуди

Цветните пеперудки в стил Y2K отново са на мода. Те могат да бъдат като висулки на колиета от злато или сребро, както и такива с перли или цветни мъниста в различен размер. Има и вариант да красят обеци или ключодържатели.

3. Гумени гривни

В детството някои от нас носеха черни гумени гривни или такива, които се огъват по ръката. Сега ще видим техните разновидности. Някои марки предлагат цветни модели – със нанизани сърца или пък с камъни за акцент.

Въпросните гумени аксесоари се съчетават с цветните пръстени от същия материал.

4. Шарени гердани и други

Както стана ясно, колкото по-шарени са вашите бижута за лято 2022, толкова по-добре. Усмивки, сърчица, човечета, перлички, шарени мъниста и топчета в различен стил. Те ще съставят герданчетата, гривните и нанизите за държане на мобилни телефони и очила този сезон.

5. Сърца и други перлени висулки

Всяко лято синджирите или гумени/кожени колиета, на които има по една перлена висулка, са доста търсени. И това лято ще разчитаме на тези бижута, само че те ще са в по-свежи цветове.

Освен седефените сърца, ще носим кръстчета и някои мидени аксесоари, които никога не остаряват. Те ще са закачени на шнурове и по-дебели верижки в по-ярки цветове.

Ето и още вдъхновения за бижута, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари