IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни аксесоари – ресните са на мода

12 юни 2022 16 30

Ще са основен елемент за някои бижута

IStockphoto

IStockphoto

Кои са най-актуалните летни аксесоари? Както стана ясно, бижутата в стил Y2K продължават да властват. Но наред с тях ще носим перли, пъстри мъниста, метални висулки и колиета, гривни от смола и силикон, дори верижки за кръста. По-обемните вериги и други бижута в златисто, все още са актуални. Но ако говорим за тенденции, не бива да забравяме една, която ще допадне на мнозина. Става дума за използването на ресни.

Дали под формата на обеци или висулки – за бижута или дамските чанти, ресните ще ви донесат повече лятно настроение. И ще ви накарат да избягате от строгия дрескод в офиса.

В началото на 80-те и 90-те бяха модерни тежки верижки, колиета, пръстени и обеци със значителен размер. При някои от тях имаше ресни от различен материал. Сега ще ги извадим от кутиите, за да ги ползваме отново.

Ресни – основна тенденция за лято 2022

обеци с

IStock

Този детайл ще видим както при обеците, така и на аксесоарите за врат или пък висулките тип ключодържател, които се закачват на дамската чанта.Той се появи още през пролетта, за да остане поне до края на лятото. А и сезонът е от онези, в които можем да носим повече аксесоари по тялото си.

Ресните могат да се комбинират с какво ли не. При бижутата има съчетания със злато и сребро, имитации, перли, камъни, мрежи... И тъй като някои спадат към бохо стила, ще вървят ръка за ръка с геометрични фигури като кръгове, квадрати, триъгълници и други. Те трябва да са в по-наситени цветове, за да привличат внимание.

Някои обеци, които се предлагат на пазара, са с обемни помпони. Други пък са с по-нежни ресни от тънък конец или пък от нежни мъниста. Има и варианти за синджири с цветни висулки по тях, украсени с ресни от кожа или пък велур.

Според Каролайн Магуайър, въпросната тенденция идва не само от модния подиум. Ще я откриете и в TikТок или Instagram. Именно там има безброй идеи за бижута с ресни, някои от които може да си направите сами. Трябва само да сте по-сръчни.

Ако ресните ви допадат, не се колебайте да си купите миничанта с тях. Много марки предлагат такива и те пасват на много ежедневни дрехи. Да не говорим за плетените плажни чанти с ресни, най-популярната от които е тази във формата на око (в бежов или бял и син цвят).

Ето и още тенденции за сезона, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари