IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за пролет/лято 2022 – Рита Ора ви дава идея

15 май 2022 18 00

Певицата се появи с ярък нюанс на клепачите

IStockphoto

IStockphoto

Кой грим е най-подходящ за пролет/лято 2022? Отговор на този въпрос ни дава Рита Ора. Певицата сподели снимка, на която е с много ярък нюанс на клепачите. И с нея вдъхновява много от последователките си да го изпробват.

Ако искате да си купите нов грим, то задължително си вземете по-цветни сенки или наситена очна линия. И тъй като електриковото зелено в момента е доста актуално, то участва в много идеи, които виждаме в социалните мрежи.

Изглежда, че Рита Ора не се притеснява да си сложи ярка очна линия, привличаща вниманието. При това тя не е съчетана с цвета на нейните дрехи.

Грим за пролет/лято 2022 – зелената очна линия кара някои очи да изпъкват

Наблюдавайки снимката на Рита Ора, специалисти по грим отбелязват, че ярката очна линия все пак не е подбрана случайно. Чрез нея кафявите очи на изпълнителката изпъкват.

Смята се, че цветове като смарагд и маслина са идеалният грим и могат да накарат зелените тонове в лешниковите очи да изпъкнат. От друга страна кафявите очни линии подчертават естествения кафяв тон на зениците.

Може да използвате зелена очна линия, ако искате вашите кафяви очи да изглеждат по-светли. На пазара има и много моливи и сенки, които да ползвате допълнително за целта.

В момента най-актуални са така наречените гел очни линии. Те са течни, нанасят се по-лесно и правят погледа по-изразителен. Ако желаете, можете дори да нанесете два различни ярки тона – за плаваща очна линия.

Кендъл Дженър и Джиджи Хадид са други звезди, които залагат на този вид грим за пролет/лято 2022. Иначе, Рита Ора обожава и розовите сенки, които също се препоръчват за сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари