IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни аксесоари – Бела Хадид с позната диадема

28 април 2022 10 30

Тя ни връща в началото на 2000 г.

БГНЕС

БГНЕС

Всяка от нас търси идеи за пролетни аксесоари. След като се информирахме за най-актуалните модни тенденции, е време да помислим с какво да съчетаем дрехите си. Освен симпатичната миничантичка и бижута, може да заложим на някои аксесоари за коса. Както е тръгнало, някои познати модели отпреди години се завръщат. Именно това ни показва Бела Хадид с една от последните си визии.

Супермоделът бе забелязан пред ресторант в Ню Йорк – със страхотна къса рокля, съчетана с кожени ботуши с остър връх.

Усмихвайки се пред камерите на папараците, точно преди да влезе на партито за рождения ден на нейната сестра, Бела Хадид демонстрира и изключително небрежна прическа. Нейната коса просто е прибрана с диадема назад.

Пролетни аксесоари – какъв модел избра Бела Хадид?

Бела Хадид,

Getty

Красавицата показва, че металните зигзаг диадеми, които бяха истински хит през 2000 г., ще са актуални за сезон пролет/лято 2022.

Наред с мъничките щипки във формата на цветенца или пеперудки, както и черните шноли, с които прибирахме цялата си коса, въпросната диадема също е мил спомен от тийнейджърските ни години. А щом Хадид я носи на главата си, скоро ще видим все повече жени на нейната възраст със същите.

зигзаг диадема,

IStock

Трябва да припомним, че не един модел дефилира със зигзаг диадема по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. И по всичко личи, че много дизайнери смятат, че тя отново се вписва в ежедневния стил на жените.

Освен Бела Хадид, Ашли Греъм и Кортни Кардашян харесват такива пролетни аксесоари. Преди време те отиваха много на черни чокъри на врата. И нищо чудно те също да се появят отново.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари