IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомени от миналото – Джейда Пинкет Смит и Тупак пеят песен на Уил Смит

21 септември 2023 14 40

Водещата обясни, че това е последният път, в който с рапъра са били просто деца

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Последното превю на предстоящия мемоар на Джейда Пинкет Смит включва трогателен спомен за покойния Тупак Шакур, който танцува на песента Parents Just Don't Understand в изпълнение на Уил Смит.

52-годишната водеща публикува част от бъдещата си книга Worthy, в която пише за момента, в който тя, Шакур и Смит се срещат. Джейда включи видео на себе си и Тупак, танцуващи на спечелилия „Грами“ хит от 1998 година, който Смит изпълнява като част от дуото DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

„Изобщо не съм си мислила, че с принца (от Бел Еър) ще се опознаем много добре. Не съм и подозирала, че три живота и техните съдби ще бъдат толкова преплетени“, пише Пинкет в социалните мрежи. Допълва, че видеото е осезаем спомен за последния път, когато с Тупак са били просто деца. Тя също така се пошегува, че тогава нито един от двамата не е подозирал, че изпълнителят на песента съвсем скоро ще се превърне в съпруг на Джейда.

Малко по-късно Пинкет Смит публикува и по-дълга версия на видеото. „Ето ви част от оригиналното видео, където с Пак се справяме ужасно с песента Parents Just Don’t Understand“, написа водещата. Публикацията събра множество харесвания и коментари, като голяма част от потребителите отбелязаха, че Джейда прилича малко на сина си Джейдън, имайки предвид късата ѝ къдрава коса. Други пък изразиха съжалението си, че Тупак вече не е между живите, за да види този забавен архив.

Рапърът почина през 1996 година, след като бе прострелян четири пъти в автомобила си, докато чака на светофар по път за нощен клуб в Лас Вегас. Веднага е закаран в болница, като там е премахнат единия бял дроб. Въпреки усилията на лекарите, Тупак умира седмица след стрелбата.

Въпреки множеството свидетели на мястото по това време, престъплението все още не е разкрито и не се знае точно кой е дръпнал спусъка. На фона на големия интерес и спекулации, случаят беше оставен без решение повече от три десетилетия. Сега обаче полицията в Лас Вегас е решила да започне ново разследване, като органите на реда са поискали заповед за претърсване на дом в Невада, който е свързан с Кийфи Д – мъжът, който твърди, че е бил в колата, от която са възпроизведени изстрелите.

В книгата Compton Street Legends, Д се описва като един от тримата живи свидетели на убийството на Шакур. Той се поставя в центъра на историята и за убийството на друг рапът, Кристофър Уолъс, познат на света като The Notorious B.I.G., който беше застрелян шест месеца след Тупак при друг, неразрешен до днес случай. Мнозина смятат, че двете убийства са свързани. Сега Кийфи обещава, че книгата му ще добави важна информация към двете най-големи неразрешени престъпления в американската история. По думите му, книгата е липсващото парче от пъзела, което всички фенове на хип-хопа търсят.

Що се отнася до връзката между Тупак и Джейда Пинкет Смит, двамата се запознават в училището за изкуства в Мериленд. Бързо се сприятеляват, а връзката им бе показана на екран през 2017 година в биографичния филм All Eyez on Me, където Деметриус Шип джуниър играе Тупак, а Кат Греъм влиза в ролята на Джейда.

Уил Смит ревнувал жена си от Тупак Шакур

Мадона загуби: Продават сатененото ѝ бельо, писмото от Тупак

Тупак Шакур към Мадона: Връзката ни ще разочарова мнозина

През 2015 година, в интервю за Хауърд Стърн, Пинкет Смит си спомня, че никога през живота си не е срещала човек като Шакур, допълвайки че той е притежавал огромна харизма. Подчертава, че отношенията им никога не са били романтични, но с напредването на годините е разбирала по-добре каква точно е била връзката им и колко дълбока е била.

„Когато имаш двама младежи, които имат силни чувства, но никога не намират физическо привличане помежду си, това сме ние. Не беше само от моя гледна точка, така се чувстваше и той“, разказва Смит. Смята, че съдбата просто не е искала двамата да се влюбят, защото са били еднакво страстни и най-вероятно връзката им е щяла да бъде изпълнена с кавги и неразбирателство.

През юни 2021 година водещата отбеляза 50-ия рожден ден на Тупак, споделяйки непубликувана дотогава поема, която той пише със заглавие Lost Soulz. Творбата е лично подарена на Пинкет Смит, която казва, че покойният рапър е нямало да има нищо против, ако тя сподели писанието с феновете. След това прочете поемата на глас. Темата е за смъртта и включва изречения от сорта на „Остави ме да живея, за да видя какво е златото в мен/Преди да стане твърде късно“.

Биографичната книга Worthy на Джейда Пинкет Смит се очаква да излезе на 17 октомври, ден, след като авторката ще започне своето литературно турне в Ню Йорк.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари