IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд обяви Джъстин Бийбър за най-великия певец на земята

23 септември 2023 12 00

Актрисата заяви, че хората, които могат да пеят, не трябва да участват в караоке

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Оливия Уайлд има любим изпълнител, но това не е Хари Стайлс, с когото имаше краткотрайна връзка миналата година.

39-годишната актриса и режисьор се появи в епизод на SubwayTakes – едноминутно токшоу в метрото на Ню Йорк – и разкри своето нестандартно мнение. Според нея, хората, които могат да пеят, не трябва да участват в караоке. След като Уайлд започна да обяснява думите си, водещият Карим Рахма ѝ зададе въпрос, който засягаше Джъстин Бийбър.

„Това е най-великият изпълнител на земята“, отговори актрисата. Оливия, която излизаше с Хари Стайлс в продължение на почти две години, преди двамата да се разделят през миналия ноември, е коментирала любовта си към Джъстин Бийбър и преди. През 2013 година фенове на изпълнителя я нападнаха заради изказване в Туитър, където тя казва, че Бийбър, който по това време беше на 19 години, трябва да се облече. Тогава той бе забелязан без блуза в Лондон.

Малко по-късно Уайлд обясни думите си, казвайки пред Джей Лено, че просто е била загрижена за Джъстин, тъй като времето в Лондон е доста студено. Допълни, че изказването ѝ е било разбрано погрешно, тъй като всяка една нейна дума е била написана с любов.

Макар караоке изпълненията на Джъстин все още да остават скрити за публиката, той многократно е участвал в предаването Carpool Karaoke с Джеймс Кордън. В колата на известния водещ Бийбър е пял множество песни, включително и хитове като Ironic на Аланис Морисет, признавайки че това е песента, която си пее под душа.

В SubwayTakes Уайлд каза, че караокето не е направено за хора, които имат заложби в пеенето.

„На тях им плащат, за да пеят. Ние, които не можем да пеем, отиваме и си плащаме, за да се пробваме. Плащаме солидни пари, за да пеем... лошо. Аз не се справям добре на сцената, но именно това е целта. Гордея се с освиркванията, които получавам, защото са чудесни. Не ни трябват професионални певци. Ако исках да ги слушам, ще си купя албума им“, казва актрисата.

Допълва, че няма значение дали си известен певец, прохождащ или просто любител – ако можеш да пееш, нямаш място зад микрофона на караоке парти. Уайлд се шегува, че дори не пее „Честит рожден ден“ на партита, защото ще развали празника. Относно любимите ѝ песни за караоке, тя посочи One Way or Another на Blondie и California Love на Тупак.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари