IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как реагира Оливия Уайлд на целувката между Емили Ратайковски и Хари Стайлс?

31 март 2023 09 00

Двете преди това бяха приятелки

Снимка: БГНЕС

Преди дни Емили Ратайковски бе изловена в страстна целувка с музиканта Хари Стайлс. Феновете бяха, меко казано, шокирани от неочакваното раждане на нова звездна двойка. А малко по-късно това се свърза и с Оливия Уайлд, която не само се среща със Стайлс в продължение на две години, но е и приятелка на Ратайковски. Тя не очакваше, че двама близки хора ще могат да я предадат.

Според вътрешен човек сега Емили „се опитва да измоли прошка“ от Оливия. Тя обаче категорично не иска да приеме извинението ѝ. „Те бяха приятели, така че това е пълно предателство“, увери източникът.

Уайлд обаче не възнамерява да се спира на негативните страни от живота си.

„Оливия не иска да бъде въвлечена в този хаос и объркване. Тя отказва да погледне в миналото. Сега тя е изцяло фокусирана върху децата и кариерата. И Оливия дава цялата си енергия на това“, каза човекът, близък до актрисата.

Звездата от „Не се тревожи, скъпа“ е отворена за нови връзки и няма нищо против да излиза с мъже. Сега обаче Оливия няма да се примири с „по-малко, отколкото заслужава“.

29-годишният музикант беше забелязан да целува 31-годишната Емили Ратайковски в Токио. Интимният момент между двамата беше разпространен в интернет. На снимките се вижда как двамата са се опрели на кола и се целуват.

Стайлс и Уайлд се сближиха на снимките на трилъра „Не се тревожи, скъпа“, където актрисата играе второстепенна роля, но е режисьор на проекта, а Стайлс изпълнява главния образ в продукцията. За първи път двамата бяха забелязани по време на сватба през 2021 година.

Миналата година стана ясно, че двамата ще поемат по различни пътища. Първоначално те се опитаха да спасят връзката си и заявиха, че се разделят само за малко, за да си дадат почивка, но в крайна сметка стана ясно, че отношенията им са приключили.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари