IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова звездна двойка – Хари Стайлс и Емили Ратайковски

28 март 2023 08 30

Двамата бяха забелязани да се целуват в Токио

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Оливия Уайлд по-добре да не влиза в социалните мрежи в следващите дни, за да не вижда как бившият ѝ приятел Хари Стайлс продължава напред след раздялата им.

29-годишният музикант беше забелязан да целува 31-годишната Емили Ратайковски в Токио, а кадрите бързо бяха разпространени из целия интернет. На тях се вижда как двамата влюбени са се опрели на кола и споделят няколко мили момента помежду си. Стайлс е облечен с бяла тениска, черно яке и черни панталони, докато Ратайковски носи розово-черно яке и дълга черна пола.

@jayneeeeeeeeeeeee

Harry styles and emily emily ratajkowski kissing

♬ original sound - Jayne

Не се знае точно от колко време двамата са заедно, като Хари беше в Токио за част от световното си турне Love on Tour, което сега излиза в кратка почивка до май месец. Тогава концертите ще продължат в Европа, започвайки от Дания. До този момент няма официално потвърждение за отношенията между Хари и Емили, като говорител на изпълнителя отказа да коментира темата.

Евентуалната нова звездна двойка се заформя, след като Хари се раздели с друга известна дама в края на миналата година. Той и Оливия Уайлд поеха по различни пътища, след като не са успели да изгладят различията помежду си. В началото те се разделили само за кратко, давайки си почивка един от друг, но постепенно разбрали, че е по-добре да не възобновяват връзката. По думите на техни представители, раздялата била по взаимно съгласие и не е имало излишна драма.

@graysonwolfs @emrata and Harry Styles spotted kissing in tokyo #emilyratajkowski #harrystyles ♬ original sound - Danny

„Тя и Хари са в добри отношения, приятелски. Няма никакви лоши помисли“, казва източник относно Оливия. Тя и Стайлс се запознаха на снимачната площадка на филма Don't Worry Darling, в който изпълнителят играе една от главните роли, а актрисата служи като режисьор и се появява като второстепенен персонаж. Двамата бяха забелязани заедно за първи път по време на сватба през 2021 година, след което не криеха повече връзката си.

Междувременно Ратайковски имаше доста зает личен живот след развода си с филмовия продуцент Себастиан Беър-Маклард. Двамата се разделиха през 2022 година, като в момента си поделят грижите за 2-годишния им син Силвестър. За по-малко от година Ратайковски бе свързвана романтично с Брад Пит, Пийт Дейвидсън и Ерик Андре, като с последните двама дори беше засичана в опасна близост.

@jessweslie #greenscreen #harrystyles #emilyratajkowski #emrata #fyp ♬ original sound - Jessica Weslie Arena

В поредния епизод от подкаста си High Low with EmRata, моделката обсъди темата за романтичния ѝ живот, изложен на показ пред целия свят.

„Излизала съм на срещи, когато не съм била снимана и се чувствам добре. Но е имало и моменти, в които съм за първи път на среща с човек, с когото прекарвам едва два часа заедно и веднага има наши снимки в мрежата“, казва тя. Допълва, че това я кара да се чувства ужасно, защото не би искала мъжете да излизат с нея, само за да станат известни.

Емили Ратайковски: Обичам мъжете да миришат на себе си, харесвам феромоните

След флирта с Брад Пит, Емили Ратайковски призна: Привличам най-лошите мъже

Пийт забрави Ким: Вярва, че Емили Ратайковски е момичето на неговите мечти

Е, определено няма да има подобен проблем с Хари Стайлс, който вече е известен, дори може да се каже много повече от нея. Източник споделя, че двамата са били близки приятели дълго време преди да променят статута на връзката си. Вътрешният човек споделя, че Ратайковски е в добри отношения и с Оливия Уайлд, но това не ѝ попречило да започне романтични отношения с Хари.

В края на миналия месец стана ясно, че Стайлс вече е забравил Уайлд, като източник сподели, че той има нова изгора в живота си. По това време името на мистериозната дама не беше съобщено, но сега феновете смятат, че това е именно Емили Ратайковски.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари