IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс прекъсна концерт заради предложение за брак

1 март 2023 08 40

Певецът помогна на свой фен

БГНЕС

БГНЕС

Хари Стайлс направи мил жест за свой фен в Мелбърн. По данни на американските медии, той е спрял да пее, за да му помогне да предложи брак на микрофона. Случката е от изминалия уикенд.

Кадри от концерта се появиха в TikTok. Те показват как двама влюбени се сгодяват на стадиона Marvel в града. Това става благодарение на младия изпълнител, който е техен идол.

Оказва се, че Кони Морисън, предизвикала приятеля си на шега, за да чуе заветния въпрос. Тя написала на телефона си: „Накарайте момчето ми да предложи брак“ и го размахала с ръка, за да го види самият Хари.

Хари Стайлс е забравил Оливия Уайлд, музикантът изглежда има нова любов

Сам Смит като балон, Хари Стайлс с огромно цвете – мъжете на тазгодишните БРИТ

Защо се разделиха Оливия Уайлд и Хари Стайлс?

Певецът спира да пее, след което неговият фен решава да действа

„Просто исках да кажа колко добър е Хари Стайлс. Какъв прекрасен, прекрасен мъж е. Но има някого, когото обичам повече... Любов моя, ще се омъжиш ли за мен?“, казва Стеван Филипоски и пада на колене пред половинката си.

Докато публиката и Хари ги аплодират, мъжът поставя пръстен на ръката на приятелката си.

По-късно Кони сподели, че не подозирала, че изпълнителят ще види нейния надпис, защото наоколо имало големи табели. И определи предложението като един красив момент, който няма да забрави никога.

Междувременно Стеван разкрива пред Metro, че 29-годишния певец не е знаел нищо предварително за неговите намерения.

@noisey_vice Harry Styles helping a fan propose. Cute, or am I just hungover #harrystyles #musicnews #musictok #proposal #wedding ♬ original sound - noisey

Това не е първият подобен случай по време на изпълнение на Хари Стайлс. През лятото на 2022 г., звездата отново дава микрофона на свой фен, за да предложи брак на приятелката си. Това става в Лисабон.

„Преди всичко от колко време сте заедно? Ако е двуседмично нещо, няма шанс да ви дам микрофона“, пошегува се преди това Стайлс.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари