IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо се разделиха Оливия Уайлд и Хари Стайлс?

24 ноември 2022 09 00

Двамата продължават да прекарват време заедно

Снимка: БГНЕС

Романсът между Оливия Уайлд и Хари Стайлс приключи. След новината за раздялата на двойката, източник, близък до знаменитостите, разкри защо са решили да се разделят точно сега след почти две години брак.

„Да, взеха това решение заедно преди няколко седмици, но все още обичат да прекарват времето си заедно. Хари се подготвя за международната част от турнето си следващата седмица, така че това изглежда като идеалното време пътищата им да се разделят“, каза източникът.

Той също така подчерта, че когато Уайлд и Стайлс са работили заедно, е било много лесно за тях да създадат силна връзка и да прекарват време един с друг.

Въпреки това, тъй като съвместните им проекти приключиха и кариерата и семейният им живот ги принудиха да прекарват все повече седмици разделени, поддържането на връзка се оказа много по-трудно.

Въпреки края на романса им, между Уайлд и Стайлс няма обиди, те ще продължат приятелството си. Така след раздялата Оливия беше видяна на концерт на бившия си възлюбен. Тя с радост припяваше познатите хитове на Хари.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари