IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приказката свърши: Хари Стайлс и Оливия Уайлд се разделиха

22 ноември 2022 08 40

Двамата имали натоварени графици и различни житейски възгледи

Двамата с колеги на представянате на "Не се тревожи, скъпа" на филмовия фестивал във Венеция. Снимка: БГНЕС

Хари Стайлс и Оливия Уайлд са се разделили. Актьорите имаха връзка от две години. Твърди се, че причина за раздялата им е това, че двамата имат различни житейски възгледи, както и натоварени работни графици.

Според източник, близък до звездите, влюбените решили да си вземат почивка от връзката си. „Той все още е на турне и сега заминава в чужбина. Тя се фокусира върху децата си и работата си в Лос Анджелис. Става въпрос за едно напълно приятелско решение. Те остават близки приятели, но в момента имат различни приоритети“, добавя източникът пред People.

Романсът на звездите започна в Калифорния по време на снимките на филма „Не се тревожи, скъпа“. Според източника именно на снимачната площадка през 2020 г. между артистите са избухнали чувства, след което те са започнали да прекарват много време заедно.

Влюбена и гола: Оливия Уайлд се съблече за реклама

Хари Стайлс заведе гаджето си Оливия Уайлд на сватба

Стайлс всъщност замести Шая Лабъф за ролята на Джак, който тогава бе в немилост в Холивуд. Героят му получи работа в мистериозен проект „Виктория“, заради който той и съпругата му се местят в градче с утопични представи за живота и реда.

Месеци след започване на филмовия проект стана ясно, че между двамата не просто прехвърчат искри, ами и са в любовна връзка въпреки разликата им в годините в полза на Оливия Уайлд.

Връзката им не бе добре приета от бащата на децата на Оливия – Джейсън Съдейкис, но съвсем скоро актрисата отрече отношенията ѝ с британския поп певец да са причина за раздялата ѝ с Джейсън. По думите ѝ пред списание Vanity Fair, отношенията им са приключили много преди да се влюби в Хари.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари