IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс е забравил Оливия Уайлд, музикантът изглежда има нова любов

28 февруари 2023 10 50

Той искал да запази самоличността ѝ в тайна

Снимка: БГНЕС

Хари Стайлс беше забелязан на среща с нова жена след раздялата с Оливия Уайлд. 29-годишният музикант и 38-годишната актриса се разделиха миналия ноември след продължила двегодишна връзка.

Официалната причина за раздялата са „различни приоритети, които пораждат непреодолими различия“. Въпреки това знаменитостите успяха да продължат да поддържат топли приятелски отношения. Междувременно Хари, според слуховете, вече е намерил нова любов.

Източник каза на Mirror: „Хари определено излиза с някого. Той прави всичко възможно да запази самоличността ѝ в тайна след шума около връзката му с Оливия.

Но всичките му близки знаят за романа. Въпреки че това е само началото, нещата изглежда вървят добре“. По-рано източник на списание People коментира раздялата на Хари Стайлс и Оливия Уайлд: „Той все още е на турне и сега заминава в чужбина. Тя е съсредоточена върху децата си и работата си в Лос Анджелис. Раздялата им е приятелско решение. Все още са близки приятели... Общественият натиск върху тях беше прекалено голям. Те са имали своите възходи и падения през цялата си връзка.“, допълни тогава източникът.

Също така се казва, че Хари не е зарязал Оливия или обратното и това е най-дългата връзка, която някога е имал певецът, затова те очевидно имат специална връзка.

За последно Оливия беше видяна да подкрепя Хари на концерта му на 15 ноември в Лос Анджелис, където беше придружена от двете си деца. Стайлс и Уайлд се срещнаха на снимачната площадка на трилъра „Не се тревожи, скъпа“, където актрисата беше и режисьор на продукцията.

Любовта между двамата е пламнала малко след началото на процеса през септември 2020 г. Стайлс влиза в проекта, за да замести тогавашния фаворит – Шая Лабъф.

Хари влиза в образа на Джак – мъж, който се мести с младата си съпруга в градче със силни принципи, където всички мъже работят в проект „Виктория“, а поведението на местните е като в 50-те години на миналия век. Освен да си гледа децата, Уайлд е фокусирана и върху доста режисьорски проекти.

Музикантът пък около своите турнета, а коя е новата му избраница, все още не е ясно. Стайлс още не е коментирал слуховете.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари