IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам Смит като балон, Хари Стайлс с огромно цвете – мъжете на тазгодишните БРИТ

14 февруари 2023 12 30

Екстравагантност на червения килим

Снимки: БГНЕС/Getty

Снимки: БГНЕС/Getty

Всички знаем, че червеният килим е мястото, където звездите и дизайнерите изразяват себе си по най-добрия начин. През годините сме ставали свидетели на множество скандални тоалети – Лейди Гага с рокля от шунка, мрежестата рокля на Салма Хайек и полите на Брад Пит. Помислихме, че сме виждали всичко, но очевидно сме се объркали.

На тазгодишните награди БРИТ големият победител бе Хари Стайлс, който грабна и четирите статуетки, за които бе номиниран. Младият изпълнител зарадва феновете си с изпълнение от сцената, както и с благодарности към бившите си колеги от One Direction. В една от благодарствените си речи, Стайлс заяви, че не би постигнал нищо в кариерата си без помощта на Найл, Зейн, Лиъм и Луи.

Преди обаче аплодисментите в залата да бъдат изцяло за къдравия красавец, червеният килим в Лондон ни накара да отворим широко очи, за да не пропуснем някоя и друга поява. Сред най-забележителните бяха тези на Сам Смит, Хари Стайлс и Джеси Джей.

Да започнем със Сам Смит, който в последно време определено знае как да привлича вниманието. След като заяви пред света, че би искал да се обръщат към него с местоименията те/тях, изпълнителят все повече показва екстравагантната си страна било то чрез песните или чрез дрехите си.

На тазгодишните награди БРИТ 30-годишният изпълнител отново стана тема номер едно, след като седмица по-рано беше критикуван заради модните си избори във видеото към песента I'm Not Here to Make Friends. Там може да видите Смит с огромна розова рокля, след това с черна рокля с висока цепка, допълнена с огромна перната корона. Модните изяви продължават с бял корсет, корона и дълги бели оперни ръкавици, както и много други неща, които може да видите във видеото.

Оказва се, че Смит пренася изкуството и в реалния живот, по-специално на червения килим в Лондон. Облеклото, което избра за наградите БРИТ, беше латексов костюм, изработен по поръчка от базираната в Лондон модна марка Harri. Тоалетът включваше високи заострени рамене и широки заострени навън бедра, които бяха надути като балон. Смит допълни външния вид с лъскави ръкавици и черни ботуши на висок ток, заедно с перлена обеца на дясното ухо и шип на лявото.

Сам Смит

Снимка: БГНЕС

Хари, дизайнерът зад визията, каза пред WWD, че неотдавнашните критични коментари към Смит и тялото му са изиграли основна роля в избора на тоалет за червения килим. „Това е моят начин да покажа истинската същност на Сам и естествената му красота. Исках да създам негов образ, който хората никога не са виждали досега“, казва още дизайнерът.

В скорошно интервю за Sunday Times, Смит казва, че постепенно преодолява собствените си критики към тялото и започва да харесва визията си. „С всеки изминал албум се доближавам все повече до истинската си същност“, казва той относно четвъртия си албум Gloria, който е бил вдъхновен от женствените черти на изпълнителя.

Хари Стайлс и Gucci правят колекция вдъхновена от 70-те

Хари Стайлс отново стилен в дамско облекло

Хари Стайлс предизвика смесени чувства с дамската си чанта

„С Gloria показвам, че съм по-щастлив в собствената си кожа. Чувствам се освободен от натиска, който изпитвах като млад. Майка ми казва, че с напредването на възрастта съм престанал да се интересувам от мнението на хората. Права е“, продължава Смит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

Още един мъж, който не се притеснява да показва по-феминистката си страна, е Хари Стайлс. Той се превърна в големия победител в Лондон, но също така се нареди и сред първенците в модния отдел.

29-годишният изпълнител се появи с черен костюм на Nina Ricci, който беше украсен с огромна черна роза на едното рамо. Цветето дори леко пречеше на Хари да се усмихва на папараците, но все пак той успя да погледне през или над него в различните случаи.

Хари Стайлс

Снимка: БГНЕС

В залата пък Стайлс откри церемонията с изпълнение на живо, за което се преоблече в червено бляскаво сако, под което не носеше риза.

По време на наградите „Грами“ младият изпълнител смени няколко тоалета, включително гащеризон в цветовете на дъгата на Egonlab, покрит с кристали Сваровски за червения килим, и бляскав розов тоалет, покрит с пайети за изпълнението си на сцената.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Бляк ( преди 1 година )